Handig met je debitcard
Debitcard
Debitcard
0

Handig met je debitcard

0

Handig worden met je debitcard is niet zo moeilijk. Zeker met de Viabuy debitcard, die ook wel Viabuy’s prepaid creditcard wordt genoemd, zit je goed. Het is een vooraf oplaadbare creditcard zonder BKR notering. Dit betekent dat je geen geld leent en ongeachte je leeftijd en financiële verleden, altijd in aanmerking komt voor deze handige debitcard.

Waarom is de Viabuy debitcard zo handig voor jou?

De Viabuy debitcard is handig voor jou, omdat je via de gratis App heel makkelijk en heel snel geld op je debitcard kan storten. Ook heb je dankzij de handige App altijd en overal 100% controle over je geld en bovendien hoef je alleen nog maar de Viabuy debitcard mee te nemen als je onderweg met je mobiel een betaling wil doen. Sterker nog, je kan de debitcard zelfs thuis laten, als je eerst maar even je debitcardnummer aan je mobiele betaalgegevens hebt gekoppeld. Betalen via vingerscan en gezichtsherkenning is al mogelijk met je debitcard.

Handig geld overboeken via jouw persoonlijke IBAN bankrekeningnummer

Via het persoonlijke IBAN bankrekeningnummer kan je heel snel geld op je debitcard storten. Ook als je onderweg bent is het supersnel geregeld met je mobiel. Waarna je vervolgens al je aankopen onderweg kan doen, bijvoorbeeld via gezichtsherkenning, of vingerscan, maar ook kan je overal contactloos afrekenen met de debitcard.

De handige vooraf oplaadbare debitcard

Omdat je zoals gezegd de debitcard vooraf op moet laden, kan je nimmer in de financiële problemen terecht komen. Je kan met de prepaidkaart immers geen geld uitgeven wat je niet bezit. Daarom is de Viabuy debitcard het ideaalste betaalmiddel van deze tijd.
Bovendien kan je de debitcard gebruiken alsof het een creditcard is. Dit betekent dat je overal met je debitcard af kan rekenen waar een creditcard wordt gevraagd.

Zorgeloos electronisch betalen

De debitcard is de manier om zorgeloos overal electronisch af te kunnen rekenen. Je hebt namelijk een creditcard in handen zonder dat je geld hoeft te lenen. Stel je voor je wil bij een internationale webshop zoals Amazon een belangrijke aankoop doen, maar je hebt geen creditcard of kan er geen een krijgen. Gelukkig is er dan de handige debitcard waar je altijd voor in aanmerking komt en bovendien kan je de Viabuy debitcard morgen al in huis hebben.

Reacties
Categorieën