Gratis bankrekening bij je debitcard
Debitcard
Debitcard
0

Gratis bankrekening bij je debitcard

0

Omdat je bij de Viabuy debitcard een gratis bankrekening ontvangt is deze debitcard een kaart welke relatief gezien tot de voordeligste debitcard gerekend kan worden. Mede gezien de enorme mogelijkheden die je met een Viabuy debitcard in huis haalt, zijn de kosten van deze betaalkaart gering te noemen.

Wereldwijde mogelijkheden dankzij de aan jou toegekende Viabuy bankrekening

Dankzij het persoonlijke online account met bankrechten wat je gratis bij je Viabuy debitcard ontvangt, kan je door middel van de aan jou toegekende BIC/SWIFT en IBAN code wereldwijd geld storten en ontvangen.
Het maakt niet uit naar welk werelddeel je geld over wil boeken of vanuit welk werelddeel je geld wil ontvangen.

Al je bankzaken regel je ook binnen Europa met de IBAN bankcode

Omdat je met de Viabuy debitcard al je bankzaken kan regelen met jouw persoonlijke IBAN bankcode, hoef je er geen reguliere bankrekening naast te houden. Dit levert je al voordeel op.
De bankzaken die je dus regelt bij je Rabobank, ING of SNS kan je dus ook met je Viabuy bankrekening regelen. Hierbij kan je denken aan het instellen van automatische incasso’s, het betalen van je acceptgiro’s en uiteraard kan je ook al je andere rekeningen ermee betalen.
Andersom kunnen anderen ook geld op je rekening storten.
Het is zo makkelijk als wat, je bankrekening is gekoppeld aan je debitcard. Dus als je geld overboekt naar je Viabuy bankrekening dan is het geldbedrag direct op je debitcard bijgeboekt en klaar om er een aankoop mee te doen.

Wereldwijd betalen zonder zorgen

De Viabuy debitcard is de enige debitcard waarmee je werkelijk overal af kan rekenen. Je kan denken aan het regelen van al je aankopen op internet, het afsluiten van muziek- en videodiensten of het koppelen van je debitcardgegevens aan gameplatforms zoals de Google Play store, Apple’s App store en nog veel meer.
Ook buiten internet om kan je de betalingen verrichten zoals afrekenen bij supermarkt,hotel, restaurant, autohuur, brandstof tanken en nog veel meer.
Er zijn geen beperkingen, in elk werelddeel kan je met de Viabuy debitcard terecht.

Onbeperkte opwaardeer-en bestedingsmogelijkheden: contant en per bank

De Viabuy debitcard kent als enige betaalmiddel onbeperkte opwaardeer- en bestedingsmogelijkheden.
Je kan bij Western Union en het Grenswisselkantoor contant geld op je kaart storten. Je kan ook via elke bankrekening of middels vouchers je kaart opwaarderen.
Klik hier voor meer informatie>>>

Reacties
Categorieën