Gokverslaving voor 100% onder controle

Gokverslaving voor 100% onder controle

In een review met maar liefst 5 sterren kan je lezen dat het goed mogelijk is om je gokverslaving onder controle te houden met de Viabuy debitcard.
John was er erg blij mee: “Mar 16, 2016 by John on Viabuy Debitcard
De Viabuy Card Houdt Mij Uit De Problemen!
Ik ben zo blij dat ik de website van Jos heb ontdekt en nu precies weet hoe ik mijn gokverslaving financieel in de hand heb. Dankzij het gebruiken van de Viabuy card en de uitstekende service van Jos kom ik niet meer in de problemen.”
Zoals je ziet is het alweer een tijdje geleden voor John, namelijk Maart 2016. Nu de debitcard steeds meer in populariteit stijgt, mede doordat steeds meer mensen mijndebitcard.nl bezoeken om de nuttige informatie, net zoals die John in 2016 al deelde, te lezen.

Verslavingen hebben met geld te maken

Het moge duidelijk zijn dat allerlei soorten verslavingen met geld te maken hebben. Of het om een gokverslaving, roken, drugs of alcohol gaat, het kost allemaal veel geld.
Veel verslavingen hebben met impulsgedrag te maken. Naast de verslaving gaat het ook heel veel geld kosten. Doordat je op een debitcard eerst geld moet storten, voordat je een aankoop kan doen, rem je deze impulsen af. Je ziet eerst of het geldbedrag dat je in wil zetten nog mogelijk is en daardoor ben je bewuster van je gedrag.

Met de debitcard kan je voorkomen dat het uit de hand loopt

Je moet zelf zo sterk worden om van die verslaving af te komen. De ene verslaving kan lastiger zijn om mee te stoppen dan die andere. Hoe leuk kan het zijn om mee te roken met je collega’s in de pauze, of hoe lekker is het om elke dag een paar wijntjes te drinken?
Maar wat als je te zwaar wordt en ook eigenlijk geen tijd meer hebt vanwege je drukke werkzaamheden om regelmatig te gaan sporten? Het kan je gezondheidsproblemen opleveren.
Maar toch: Met de debitcard kan je jouw verslaving beperken en wellicht een halt toe roepen.
Uiteraard gaat het om je eigen discipline. Je moet wel willen.

Hoe werkt het eigenlijk precies met de debitcard?

Aangezien de debitcard een vooraf oplaadbaar betaalmiddel is, kan je alleen maar geld uitgeven wat je hebt. Belangrijk is het om 100% inzicht in je geldzaken te hebben. Je moet weten wat erin gaat en wat eruit gaat aan geld.
Hiervoor zal je je adminstratie goed moeten ordenen.
Aangezien de Viabuy debitcard een handige App heeft, waarmee je altijd en overal je actuele financiële gegevens in kan zien, weet je precies hoe je er financieel voorstaat. Als je een verslaving hebt, dan is dat al zorgelijk genoeg voor jezelf, en wil je echt niet in de financiële zorgen terecht komen en de Viabuy debitcard kan je daarbij bij helpen.

Reactie plaatsen