Geen contant geld meer op zak?
Veilig Betalen
Veilig Betalen
0

Geen contant geld meer op zak?

0

Nog steeds zijn er mensen die contant geld uit de muur willen halen met hun bankpas. Eerlijk gezegd is deze methode van geld opnemen wel heel erg uit de tijd. Als je geld uit de muur haalt (pint), loop je het risico dat je pasje gescamd wordt en het kan weken duren voordat je je geld terug krijgt van de bank. Veel ergernis en een hoop gedoe, waar je toch echt niet op zit te wachten.
Ook vinden er regelmatig met pinautomaten plofkraken plaats of wordt de software van die pinautomaten gehackt en kan je dus niet eens geld uit de muur halen.

Een ouderwets systeem

Pinnen, dus geld halen uit de muur is wel heel erg uit de tijd en allang achterhaald door modernere en veel veiligere digitale betaalmiddelen. Ook het halen van contant geld uit de muur is een enorm risico. Je kan van achteren een klap op je hoofd krijgen van een kwaadwillende en je bent je contante geld kwijt.

De debitcard, is de beste creditcard

Met de debitcard, een betaalkaart welke je qua gebruik kan vergelijken met een creditcard, is een modern betaalmiddel waarbij je niet het risico loopt om met contant geld over straat te hoeven lopen. Al je betalingen, zowel op internet als onderweg, reken je af middels een zeer goed beveiligde code. Bovendien beschik jij als enige over die code en kan niemand wat met je debitcard, mocht je hem verliezen.
Bovendien kan je met de Viabuy en de N26 debitcard wereldwijd afrekenen. Niet alleen je internetaankopen, maar ook als je onderweg afrekent na een heerlijk verblijf in een hotel.
Ook kan je je facturen en je automatische incasso’s ermee voldoen. Dit dankzij een aan de debitcard gekoppelde bankrekening. Op jouw persoonlijke Viabuy en N26 bankrekening kunnen ook je relaties in no time geld storten. Heel handig is dat het geld vrijwel direct op je debitcard is bijgeboekt.
Zo kan jij er weer uitgaves mee doen. Enorm efficiënt dus.

Direct een debitcard of een prepaid creditcard nodig?

Reden genoeg om direct de beste debitcard te bestellen.

Als je direct een creditcard of een debitcard nodig hebt dan is dit de perfecte oplossing voor jou!

Debitcards vergelijken

Aangezien de debitcards verschillen in prijs en in mogelijkheden raad ik je aan om eerst de debitcards te vergelijken>>>

Reacties
Categorieën