Geen bankrekening? Maar je wil wel je geldzaken goed regelen
Debitcard
Debitcard
0

Geen bankrekening? Maar je wil wel je geldzaken goed regelen

0

Er zijn situaties denkbaar waarbij je geen bankrekening hebt, maar wel je inkomsten zoals loon of uitkering wil ontvangen, ook zal je de rekeningen moeten betalen. Een oplossing is beschikbaar in de vorm van de multifunctionele Viabuy debitcard.

Geen bankrekening? En toch je geldzaken kunnen regelen

Er zijn situaties denkbaar waarbij je in Europa geen bankrekening kan krijgen. Bijvoorbeeld als je in het verleden niet aan je financiƫle verplichtingen kon voldoen of als je in de schuldsanering hebt gezeten. Gelukkig beschikt de multifunctionele debitcard over een gratis bankrekening. Bij het ontvangen van de Viabuy debitcard ontvang je een gratis IBAN bankrekening. Deze bankrekening is gekoppeld aan je Viabuy debitcard en je kan er al je inkomsten op ontvangen en al je uitgaves mee doen.

Onbeperkte opwaardeermogelijkheden

De Viabuy debitcard heeft onbeperkte opwaardeermogelijkheden. Hetgeen erg handig is, zo kan elke relatie geld op je kaart storten en zijn er geen beperkingen.

De Debitcard

De debitcard is een handig hulpmiddel vooral als je in het verleden niet zo handig met je geld omging. Het fijne aan een debitcard is dat er eerst geld op de kaart gestort moet worden voordat er een uitgave mee gedaan kan worden. Dit is een goede bescherming voor jezelf. Je kan namelijk niet meer geld uitgeven dan dat je werkelijk hebt. Het middel werkt dus preventief.
Reden genoeg om direct de debitcard te bestellen>>>

Reacties
Categorieƫn