Door je geldzaken goed te regelen met de debitcard, ga je ontspannen door het leven
Financieel Overzicht
Financieel Overzicht
0

Door je geldzaken goed te regelen met de debitcard, ga je ontspannen door het leven

0

Omdat er vandaag de dag veel op je afkomt,doe je er verstandig aan om je geldzaken goed te regelen. Misschien wil je van bank veranderen of eindelijk van je creditcardlening af, omdat je het zat bent om geen 100% controle over je geld te hebben. Dit kan te maken hebben dat je de financiële overzichten van je bank niet overzichtelijk genoeg meer vindt of omdat je ongemerkt steeds meer geld uit gaat geven met je creditcard.
Dit soort van ongemakken kan je beter regelen met een debitcard en wellicht met een internetbankrekening die je erbij cadeau krijgt.

Verschil tussen een debitcard en een creditcard

De laatste tijd, ook nu in het nieuws is dat webwinkeleigenaren consumenten erg in de problemen brengen, doordat je achteraf kan betalen, wordt het steeds belangrijker om direct tijdens je aankoop af te rekenen. Op deze manier kan je alleen maar geld uitgeven wat je werkelijk bezit en voorkom je dat je later voor onaangename verrassingen komt te staan.

Gebruik debitcard als creditcard

Ook belangrijk om te weten is dat je de debitcard kan gebruiken alsof het een creditcard is. De mogelijkheden zijn vergelijkbaar! Een belangrijk verschil is dat je met een debitcard eerst je eigen geld via kas of bank op de kaart stort en daarna kan je met de debitcard werkelijk overal betalen.

Maandelijks opzegbaar

Een ander belangrijk verschil tussen een debtcard en een creditcard is dat je elke debitcard maandelijks op kan zeggen en bij de creditcard zit je er veel langer aan vast.

Financiële controle

Ook vind er bij de debitcard geen financiële controle plaats. Dit betekent dat de debitcards dezelfde dag nog worden verzonden. Dit heeft ook te maken met dat er geen BKR-controle plaatsvindt.

100% controle over je eigen geld

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden dat je met een debitcard 100% controle hebt over je eiogen geld. Je stort dus eerst je eigen geld op de kaart en daarna kan je er pas een aankoop mee doen. Dit is een bescherming voor jezelf en werkt ter voorkoing dat je geld uitgeeft wat je later niet terug kan betalen.
Een goede reden om direct de beste debitcards van 2020 te vergelijken.

Reacties
Categorieën