De debitcard is het beste alternatief voor contant geld

Omdat het lang niet altijd even handig is om met contant geld over straat te gaan, je kan hierbij denken aan dat je beroofd kan worden of dat je het ongemakkelijk vindt dat je steeds weer geld uit de muur moet pinnen. Gelukkig is de debitcard voor iedereen beschikbaar gesteld. De digitale betaalmiddelen, maar ook de digitale banken springen als paddestoelen uit de grond. Zowel digitale betaalmiddelen als de online banken zijn niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij. Sterker nog, betalen met contant geld of alleen maar gebruik maken van de reguliere bankdiensten zou een aanslag betekenen op je eigen portemonnee. Ik wil hiermee zeggen dat online bankdiensten zoals die van Viabuy goedkoper zijn en over excellente mogelijkheden beschikken.

Excellente mogelijkheden voor je financiën

De viabuy debitcard en de daarbij behorende bankrekening onderscheidt zich van andere digitale betaalmiddelen en van de ouderwetse banken.
Het is een superslim systeem waarmee je overal ter wereld je geldzaken zeer efficiënt kan regelen.

De gebruiksmogelijkheden van De Viabuy debitcard

Aangezien heel veel mensen sinds jaar en dag een creditcard gebruiken en vaak niet eens weten dat ze met een creditcard geld lenen. En hierdoor hun financiële huishouding niet goed genoeg kunnen overzien, heb ik gemeend om een digitaal betaalmiddel naar voren te halen, waarbij dit wel het geval is.
Met de Viabuy debitcard heb je een enorm goed overzicht in al je geldzaken. Dit komt omdat je een aan de debitcard gekoppelde online beveiligde inlogomgeving ter beschikking hebt. Zo kan je overal ter wereld een volledig overzicht van al je financiële transacties oproepen.
Elke transactie die je met de debitcard doet wordt realtime verwerkt op de bijbehorende IBAN bankrekening.

Wat de kost de bankrening en de bijbehorende transacties?

Het unieke aan jouw Viabuy bankrekening is dat ie helemaal gratis is en en dat je er exact hetzelfde mee kan doen als met een Rabobank betaalrekening, of een van de ABN,AMRO, SNS of ING.

Er zijn vele debitcards, maar wat is de beste?

Aangezien de Viabuy Worldcard beschikt over verreweg de meeste mogelijkheden en enorm veel gebruikerscomfort biedt, kan deze debitcard gerekend worden tot de allerbeste debitcard en zeker is dat Viabuy marktleider is op het gebied van de debitcards.
Ook wat betreft de gunstige prijsverhouding overtreft Viabuy zelfs de Visa world card

Wat stel jij voor eisen aan je geldzaken?

Interessant is om je af te vragen: Waar wil jij dat een financieel product aan voldoet. We krijgen veel informatie op ons af middels reclame en lopen het risico dat we voordat we er erg in hebben een verkeerd product hebben aangeschaft. Zo zijn er regelmatig reclames over creditcards waarbij je een cadeautje ontvangt. Maar zoals al eerder gezegd kan een creditcard jou enorm in de financiële problemen brengen. Dan kan je maar beter geen cadeautje of geld in de vorm van een cashback ontvangen en kiezen voor een product zoals de debitcard die 100% veilig is voor je portemonnee.

Kom je wat te kort met een debitcard

Nee, je komt niks tekort met een debitcard, omdat je met een debitcard hetzelfde kan doen als met een creditcard. Zo kan je wereldwijd al je boodschappen ermee doen. Je kan afrekenen in elk hotel en restaurant. Je kan er je vakantie en je huurauto van tevoren mee reserveren, zodat je onbezorgd op reis gaat.

Een heerlijk avondje uit

Een heerlijk avondje uitgaan behoort ook tot de mogelijkheden. Je reserveert van tevoren de concertkaartjes of rekent af voordat je naar de film gaat. Ook kan je via Ticketswap
Op internet kan je een Netflix abonnement afsluiten, of een andere Audio- of Videodienst afnemen. Dit zijn zaken waar je een debitcard voor nodig hebt. Met Ideal gaat dit niet. Bovendien is Ideal onveilig. Je aankopen zijn niet verzekerd met Ideal, dus het kan je zomaar overkomen dat je je geld kwijt bent als je product niet aankomt of ondeugdelijk blijkt te zijn. Ook kan het zijn dat het bedrijf niet bestaat in het echt. Gelukkig heb je afgerkend met de debitcard en staat Mastercard of Visacard garant.

Geen zorgen als je de debitcard gebruikt

Inmiddel is het wel duidelijk voor jou dat je niet zonder de debitcard kan. Er zijn onwijs veel mogelijkheden met de debitcard. Je kan het gebruik van jouw persoonlijke Viabuy debitcard aanpassen aan je persoonlijke wensen.
Het ideale aan de debitcard is dat je vooraf geld op de kaart moet storten voordat je er een uitgave mee kan doen. Zo kan je nooit iets uitgeven wat je niet hebt. Op deze manier hou je al heel goed overzicht over je geldzaken. En omdat al je aankopen zijn verzekerd kan je dus nooit de mist in gaan.
Reden genoeg om nu de debitcard te bestellen>>>