Veilig Betalen
Veilig Betalen
0

Op ticketswap kan je veilig tickets kopen en verkopen met de Viabuy debitcard

0

De Viabuy debitcard is het veiligste betaalmiddel waarmee je op ticketswap je tickets voor concerten zoals bijvoorbeeld voor Flying Dutch en het Roch Werchter Festival kan kopen of kan verkopen met winst.
Het is erg interessant om op deze manier geld te verdienen door tickets te verkopen

Een aan de debitcard gekoppelt IBAN bankrekeningnummer

De Viabuy debitcard is hier uniek in. Als eigenaar van je Viabuy debitcard ontvang je een IBAN bankrekening. Deze bankrekening is aan de kaart gekoppeld, zodat als je een ticket verkoopt via Ticketswap dat het geld dan direct op je bankrekening terecht komt.

100% veilig

De debitcard is 100% veilig. Veiliger dan een creditcard, want met een creditcard leen je geld en je moet maar zien dat je jouw creditcardschuld tijdig af kan lossen. Vaak is het zo dat je met een creditcard ongemerkt veel geld uitgeeft. Je hebt toch krediet en kan zoveel uitgeven als je zelf wil. Zo lijkt het, totdat aan het eind van de maand je afrekening komt, en dan blijkt dat je veel meer uit hebt gegeven dan je je nog kan herinneren.
Dat is een van de belangrijkste redenen waarom een debitcard veel interessanter is dan een creditcard.

De Viabuy debitcard

De Viabuy debitcard is een debitcard met meer mogelijkheden dan de Visa Worldcard creditcard. En bovendien goedkoper in prijs.
Zo kan je met de Viabuy debitcard iedereen geld op jouw debitcard laten storten. Ook kan je contant geld op je kaart storten of door een relatie op je kaart laten storten bij elk Western Union agentschap. Er zit er altijd wel een bij jou om de hoek.
Ook beschikt de Viabuy debitcard over enorm veel opwaardeermethodes en kan je net zoveel op de kaart storten of laten storten als je zelf wil.
Er is dus geen enkele beperking.
Vraag nu je Viabuy debitcard aan>>>

Reacties
Categorie├źn