Dankzij de debitcard komt het valentijnscadeautje op tijd aan
Debitcard
Debitcard
0

Dankzij de debitcard komt het valentijnscadeautje op tijd aan

0

Het kopen van een bosje bloemen voor je grote liefde is een beetje uit de tijd. Steeds meer kopen we Valentijnsaankopen op internet. Met de gewenste betaalmethode, waar de Viabuy debitcard zeker over beschikt, heb je de zekerheid dat je valentijnscadeautje voor je grote liefde op tijd aan komt. Dit heeft te maken met dat de betaling direct plaatsvindt in de desbetreffende webshop.

Waar koop jij het perfecte Valentijnscadeau?

Waar je het perfecte valentijnscadeau aanschaft hangt natuurlijk af van het cadeau waarmee jij je lief wil verrassen. Misschien word het dit jaar wel iets heel anders dan vorig jaar. Maar met de debitcard beschik je over unieke mogelijkheden met betrekking tot het afrekenproces. Eerst leg je het product in je winkelwagentje. waarna je altijd af kan rekenen met je debitcard.

Wat is een debitcard eigenlijk?

Een debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard. Dit betekent dat je de debitcard kan gebruiken alsof het een creditcard is. Zo geniet je van de voordelen van een creditcard en niet van de nadelen. Een van die nadelen is dat je met een creditcard een lening aangaat en zo schuld opbouwt. Welke schuld je later weer terug moet betalen aan je creditcardmaatschappij, mogelijk met een enorme hoge rente.

Je geldzaken altijd 100% onder controle

Dankzij de Viabuy debitcard heb je je geldzaken 100% onder controle. Dit komt omdat deze bijzondere debitcard gekoppeld is aan een bijbehorende bankrekening. Dit betekent dat je altijd en overal met je smartphone inzicht hebt in je geldzaken.
Bovendien stort je eerst geld op je debitcard voor het Valentijnscadeau. Daarna kan je pas een mooi cadeau voor je geliefde aanschaffen.

Word jij beïnvloed door de reclame?

De komende dagen (nu Valentijnsdag nadert) zal je veel reclame voor je kiezen krijgen. Van goedkope tot de allerduurste Valentijnscadeau’s. Ben jij hier tegen bestand?
Als je veel geld hebt, dan zal je daar waarschijnlijk ook naar leven en denk je: ach het kan wel dat dure cadeau. Maar doordat je eerst geld op de kaart moet storten voor je er een uitgave mee kan doen, denk je toch eerst nog wel even na. Maar ook als je niet zoveel te besteden hebt geldt eigenlijk hetzelfde.
Door regelmatig de debitcard te gebruiken, dus niet alleen voor Valentijn maar ook voor andere uitgaven, heb je geen last meer van impulsaankopen en zoals ik je al vroeg: “Wordt jij beïnvloed door de reclame?” . Dit is iets waar alleen jij maar het antwoord op weet. Ken je jezelf goed genoeg? Wellicht is de debitcard ook voor jou de ideale oplossing.

viabuyinformatie

Reacties
Categorieën