Creditcard aanvragen zonder BKR toetsing

Creditcard aanvragen zonder BKR toetsing

De Debitcard is een creditcard die je aan kan vragen zonder dat er een BKR toetsing plaatsvindt.
De BKR toetsing is in het leven geroepen om jou te beschermen.
Als je al leningen hebt lopen die je af moet betalen, is het niet verstandig om nog meer leningen te hebben. Omdat je door een creditcard aan te vragen eigenlijk een lening afsluit, zou dat betekenen dat je nog meer afbetalingen moet gaan doen.
Als je iets koopt met een creditcard krijg je de rekening achteraf gepresenteerd. Dus stel je hebt al een lening lopen (omdat je het geld niet had) die je moet afbetalen en je rekent ook nog met een creditcard af, dan kan je in de problemen komen. Om dit te voorkomen is het BKR in het leven geroepen. Mensen van dit bureau kijken of je in staat bent om aan je financiële verplichtingen te voldoen.

Creditcard zonder BKR toetsing

De debitcard is een creditcard zonder BKR toetsing. Een debitcard moet je namelijk eerst opwaarderen voordat je hem kan gebruiken. Op deze manier gebruik je dus geld dat je hebt, en sluit je geen lening af. Het voordeel is dat je beter overzicht hebt over je financiële situatie. Je weet nu of je een aankoop wel of niet kan betalen.

Waarom zou je een creditcard willen?

In sommige gevallen wordt een creditcard gevraagd. Bijvoorbeeld als je een hotel wil boeken of als je App’s wil kopen in de Appstore. Bij een bestelling wordt gevraagd je creditcardnummer in te vullen. Dit is voor de maatschappij een zekerheid dat ze hun geld gaan ontvangen. Als je een debitcard hebt, kun je dat nummer invoeren in het veld creditcard. Je kan de debitcard gebruiken alsof het een creditcard is.Je moet natuurlijk wel zorgen dat er voldoende geld op je kaart staat, anders gaat de aankoop niet door.

De Debitcard voor iedereen

Voor mensen die geen vast inkomen hebben, te jong zijn of een BKR notering hebben, is de debitcard een prima alternatief voor een creditcard. Maar ook voor mensen die wel een creditcard kunnen hebben, maar er geen een willen. Want met een debitcard kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Je weet waar je aan toe bent en je betaalt 0% rente, en je leent geen geld. Dit in tegenstelling tot de rente die je bij een creditcardlening moet betalen, die wel op kan lopen tot meer dan 13%. Met het risico van rente over rente. Dit betekent als je niet op tijd betaalt of niet op tijd je creditcardlening kan afbetalen, je de rente betaalt over het bedrag plus de rente. Hierdoor wordt hetgeen je terug moet betalen steeds hoger.
Bestel daarom de debitcard om dit te voorkomen.

Debitcard

Reactie plaatsen