Debitcard
Debitcard
0

Contracten op internet sluit je af met een debitcard

0

amazonprime3We realiseren het ons meestal niet maar of we nou een aankoop doen in een webwinkel of dat we een muziek- of videodienst bestellen, in beide gevallen tekenen we voor het contract vallend onder de algemene- of bijzondere voorwaarden. Waarna we het product of de dienst kunnen ontvangen.

Muziek en videodiensten afsluiten

Muziek en videodiensten zoals Netflix en Amazon Prime Video kan je niet met iDEAL afrekenen. Dit komt omdat iDEAL een Nederlandse betaalmethode is welke je over de grens niet kan gebruiken. Dus diensten die bijvoorbeeld vanuit Amerika of Duitsland worden aangeboden zoals Netflix en Amazon Prime Video zullen met een andere betaalmethode betaalt moeten worden.

Viabuy’s vooraf oplaadbare creditcard

De vooraf oplaadbare creditcard van Viabuy is helemaal op de toekomst voorbereid. Amazon Prime Video kan nu al in Nederland ontvangen worden. Amazon’s streamingdienst kan je met behulp van de Viabuy debitcard aanvragen.

Liever een debitcard dan een creditcard

Een debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard. De debitcard heeft de voordelen van een creditcard en niet de nadelen. Dat wil zeggen dat je door een debitcard te gebruiken geen geld leent, wat bij een creditcard wel het geval is. Verder kan je met een debitcard hetzelfde als met een creditcard.

Je kan met de Viabuy debitcard nog meer dan met een creditcard

Zo kan je contant geld op je kaart storten bij elk Grenswisselkantoor en bij elk Western Union agentschap. Ook krijg je bij de Viabuy debitcard een persoonlijk IBAN bankrekeningnummer waarmee je razendsnel je debitcard kan opwaarderen.

Zoals je waarschijnlijk al weet komt de streamingdienst Amazon Prime Video in December naar Nederland. Je wil natuurlijk geen serie of film missen.
Klik daarom hier>>> om naar de bestelpagina toe te gaan.

Reacties
Categorieën