Debitcard
Debitcard
0

Altijd je debitcard bij de hand

0

De debitcard is een klein plastic kaartje, wat je altijd bij de hand hebt om effici├źnt een betaling mee te verrichten. Het is het meest veillige betaalmiddel wat je je maar voor kan stellen. Dit komt omdat je aankopen via de Classic card voor een periode van minimaal 180 dagen zijn verzekerd tegen verlies, beschadiging of incompeetheid bij

Komen jouw bestelde producten goed aan?

Je kan je goed voorstellen dat je nooit voor 100% zeker kan weten of de door jouw beschadigde producten goed aankomen. Daarom is het erg fijn dat je met de debitcard op internet af kan rekenen, en je geen zorgen hoeft te maken over het bedrag wat je juist hebt betaald met je debitcard.

Meer dan 5000 mensen reeds geholpen met een debitcard

Aangezien de debitcard ongekend veel mogelijkheden heeft, heb ik al meer dan 5000 mensen geholpen met op welke manier zij hun debitcard het beste kunnen gebruiken. Je moet maar weten hoe je af kan rekenen met je debitcard, maar ook moet je weten waar je de betaalmethode op een website kan selecteren.

Waarom geen creditcard

Een veel gestelde vraag is: Waarom geen creditcard? Het antwoord is simpel, met een creditcard leen je geld en je kan nooit weten of je dat geleende geld tijdig, dus zonder boeterente terug kan betalen.
Bovendien kan het zo zijn dat je andere uitgaven niet tijdig voldaan kunnen worden. In het tv programma een dubbeltje op zijn kant zie ik vaak dat er in gezinnen veel te veel gepind is. Zoveel dat ze geen idee hebben waar de pinuitgaven aan op zijn gegaan. Mijn advies is om de debitcard te gaan gebruiken, waardoor je veel bewuster met je geld omgaat.
Zo denk je door het gebruik van de debitcard van tevoren goed na voordat je er een uitgave mee doet. De debitcard kan je heel veel kopzorgen besparen. Reden genoeg om nu de debitcard aan te vragen>>>

Reacties
Categorie├źn