Debitcards vergelijken
Meer info

Je komt altijd in aanmerking voor een debitcard

Page content

Classic Mastercard debitcard

mastercard-classic11

De Mastercard Classic debitcard is een vooraf oplaadbare prepaid creditcard waarbij een BKR toetsing niet aan de orde is. Je wordt dus altijd geaccepteerd.
Deze vooraf oplaadbare creditcard is afgeleid van de traditionele creditcard. Het verschil zit in de wijze van betalen.
Bij een debitcard stort je geld op de kaart, en kan daarna aankopen doen alsof je een creditcard hebt, maar je leent geen geld.
Bij elke betaling die je doet met een creditcard, leen je wel geld. En dat geleende geld moet je aan het eind van de maand tijdig aflossen. Kan je dat niet, dan krijg je te maken met een hoge boeterente. Deze boeterente moet je ook weer op tijd betalen, kan je dat niet dan betaal je rente over rente. Hetgeen erg vervelend is, want zo lopen je schulden steeds verder op.

De Debitcard is de oplossing voor al je financiële problemen!

Om het probleem op te heffen is de debitcard in het leven geroepen, om ervoor te zorgen dat je de fout simpelweg niet in kan gaan. Hoe werkt het dan? Je moet eerst geld op de debitcard storten voordat je het uit kan geven. Zo ga je bewuster met je geld om en zal je niet in de schulden belanden. Bovendien kom je al in aanmerking als je 18 jaar of ouder bent, en naar je financiële situatie wordt niet gekeken. Het aanvragen van de kaart is super simpel. Je kan de debitcard binnen enkele dagen al in huis hebben.

De Mastercard Classic debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard met contactloze betaalmogelijkheden, waarvoor iedereen in aanmerking komt. Tijdelijk met €5 Cashback>>>

Misschien wil je eerst nog wat meer weten over de Mastercard classic debitcard voordat je bestelt.
Bekijk dan eerst onderstaande Video.

Ook als je de Classic Mastercard wil vergelijken met andere interessante debitcards dan klik je hier>>>

Meer informatie over de ICS classic debitcard

De debitcard beschikt over dezelfde mogelijkheden als de traditionele creditcard, maar dan wel zonder de nadelen van een creditcard. Zo kan je wereldwijd met de kaart afrekenen, eenvoudig geld op de kaart storten ( ook als je op vakantie bent). Bovendien is je geld veilig op de debitcard omdat de kaart gescheiden is van je bankrekening. Niemand anders kan dus aan je geld komen.

Masterpass koppelen aan je debitcard

Een service van ICS is dat je jouw classic Mastercard debitcard kan koppelen aan Masterpass. Dit is een digitale dienst waarmee al jouw gegevens veilig worden opgeslagen. Dit gebeurt op dusdanige wijze, dat elke keer als je een aankoop doet op internet, je niet al je persoonlijke gegevens opnieuw hoeft in te vullen.

Je wil de Classic card omdat….

  • Je contactloos kan pinnen
  • Je onderweg wil afrekenen met de kaart
  • Je overal wil pinnen
  • Achter de computer je betalingen kan doen
  • Je wil registreren voor Netflix
  • Je aankopen kan doen bij je favoriete webwinkel
  • Wil betalen in restaurant en hotel
  • En nog veel meer

Ga naar de bestelpagina om de kaart aan te vragen.

Comment Section

4 reacties op “Classic Mastercard debitcard


Door Wilfredo op 7 december 2018

Goededag,
Ik had ook een vraag over deze kaart, maar wil even het volgende melden: nu ik even de vorige info las van de vraag van Anja, zie ik dat de info niet helemaal klopt. De kaart van Classic Mastercard debitcard is niet een full debit card maar een prepaid Mastercard.
Ik heb de indruk dat je om een auto te huren een echte creditcard of een non declined creditcard nodig hebt.


Door Jos op 7 december 2018

Beste Wilfredo,

De debitcards die op deze website worden aangeboden zijn allemaal volledige debitcards. Tussenvormen bestaan niet. en bovendien is een debitcard exact hetzelfde als een prepaid Mastercard of een prepaid Visacard. Met elke Mastercard of Visacard heb je de mogelijkheid om bij het autoverhuurbedrijf van Avis een auto te huren. Het maakt dus niet uit of het een debitcard (=prepaid creditcard) of een traditionele creditcard betreft. Met een debitcard heb je exaxct dezelfde gebruiksmogelijkheden als bij een echte creditcard.
Een non declined creditcard is dus een debitcard. Dit betekent dat het enige verschil is dat je bij een non-declined betaalkaart eest geld op de kaart moet storten en bij een creditcard leen je geld en krijg je te maken met het BKR. Qua gebruiksmogelijkheden is er geen enkel verschil.


Door Anja op 27 augustus 2018

Kan ik met deze debit card mijn borg betalen bij Avis auto verhuur in Amerika


Door Jos op 28 augustus 2018

Beste Anja,

Het is mogelijk om bij AVIS wereldwijd, dus ook in Amerika een auto te huren. Je huurauto kan je reserveren met de Mastercard Classic card. Zorg wel dat je voldoende geld op je kaart hebt staan, zodat je de borg kan voldoen. (De borg wordt als je de huurauto weer inlevert direct op je debitcard retour geschreven).
Avis schrijft in haar FAQ dat je online kan betalen of bij de balie als je het gereserveerde huurvoertuig ophaalt met Visa, MasterCard, American Express en Diners/Discover debetkaart, creditcard of chargecard. Dus met de Mastercard Classic debetkaart is het ook mogelijk.

Plaats een reactie


*