Debitcards vergelijken
Meer info

Page content

Classic Mastercard debitcard

mastercard-classic11

De Mastercard Classic debitcard is een vooraf oplaadbare prepaid creditcard waarbij een BKR toetsing niet aan de orde is. Je wordt dus altijd geaccepteerd.
Deze vooraf oplaadbare creditcard is afgeleid van de traditionele creditcard. Het verschil zit in de wijze van betalen.
Bij een debitcard stort je geld op de kaart, en kan daarna aankopen doen alsof je een creditcard hebt, maar je leent geen geld.
Bij elke betaling die je doet met een creditcard, leen je wel geld. En dat geleende geld moet je aan het eind van de maand tijdig aflossen. Kan je dat niet, dan krijg je te maken met een hoge boeterente. Deze boeterente moet je ook weer op tijd betalen, kan je dat niet dan betaal je rente over rente. Hetgeen erg vervelend is, want zo lopen je schulden steeds verder op.

De Debitcard is de oplossing voor al je financiële problemen!

Om het probleem op te heffen is de debitcard in het leven geroepen, om ervoor te zorgen dat je de fout simpelweg niet in kan gaan. Hoe werkt het dan? Je moet eerst geld op de debitcard storten voordat je het uit kan geven. Zo ga je bewuster met je geld om en zal je niet in de schulden belanden. Bovendien kom je al in aanmerking als je 18 jaar of ouder bent, en naar je financiële situatie wordt niet gekeken. Het aanvragen van de kaart is super simpel. Je kan de debitcard binnen enkele dagen al in huis hebben.

De Mastercard Classic debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard met contactloze betaalmogelijkheden, waarvoor iedereen in aanmerking komt. Tijdelijk met €5 Cashback>>>

Misschien wil je eerst nog wat meer weten over de Mastercard classic debitcard voordat je bestelt.
Bekijk dan eerst onderstaande Video.

Ook als je de Classic Mastercard wil vergelijken met andere interessante debitcards dan klik je hier>>>

Meer informatie over de ICS classic debitcard

De debitcard beschikt over dezelfde mogelijkheden als de traditionele creditcard, maar dan wel zonder de nadelen van een creditcard. Zo kan je wereldwijd met de kaart afrekenen, eenvoudig geld op de kaart storten ( ook als je op vakantie bent). Bovendien is je geld veilig op de debitcard omdat de kaart gescheiden is van je bankrekening. Niemand anders kan dus aan je geld komen.

Masterpass koppelen aan je debitcard

Een service van ICS is dat je jouw classic Mastercard debitcard kan koppelen aan Masterpass. Dit is een digitale dienst waarmee al jouw gegevens veilig worden opgeslagen. Dit gebeurt op dusdanige wijze, dat elke keer als je een aankoop doet op internet, je niet al je persoonlijke gegevens opnieuw hoeft in te vullen.

Je wil de Classic card omdat….

  • Je contactloos kan pinnen
  • Je onderweg wil afrekenen met de kaart
  • Je overal wil pinnen
  • Achter de computer je betalingen kan doen
  • Je wil registreren voor Netflix
  • Je aankopen kan doen bij je favoriete webwinkel
  • Wil betalen in restaurant en hotel
  • En nog veel meer

Ga naar de bestelpagina om de kaart aan te vragen.

Comment Section

0 reacties op “Classic Mastercard debitcard

Plaats een reactie


*