Zorg voor een buffer door een debitcard te gebruiken
Financieel Overzicht
Financieel Overzicht
0

Zorg voor een buffer door een debitcard te gebruiken

0

Veel burgers hebben momenteel het probleem, dat ze maar moeilijk rond kunnen komen. De debitcard kan voorzien in een buffer voor onverwachte financiële tegenvallers. En op momenten dat het financieel even wat minder gaat, dan kan je aanspraak maken op reeds gereserveerde gelden op een van je debitcards.
In de verscillende debitcard Apps kan je heel makkelijk zien hoeveel geld je kan reserveren voor onverwachte omstandigheden.
De laatste tijd komt het Nibud met Apps uit voor regeluliere banken zoals de gisteren gelanceeerde Rabobank App met een bufferberekenaar

Heeft een bufferberekenaar zin?

Nee, absoluut niet. Als je van de een op de andere dag met een bufferberekenaar aan de slag gaat, dan ben je toch al te laat, als je niet goed hebt opgelet.
Wij van Mijndebitcard.nl waarschuwen als sinds 2012 voor de risico’s van het niet goed onder controle houden van je financiën. Wij weten heel goed, dat lang niet iedereen het gegeven is om goed met geld om te gaan. Maar we willen je wel helpen, door je hier te voorzien van goede adviezen.

Gebruik geen creditcard

Vaak krijg je als je een reguliere bankrekening opent, bij de wat duurdere pakketten een creditcard erbij. Dat lijk wel leuk, maar is het niet. Want door en creditcard te gebruiken leen je geld. En dat is niet verstandig, omdat je nu niet weet, of je die schuld later terug kan betalen.
Er zijn nou eenmaal onvoorziene omstandigheden, waar je van tevoren geen rekening mee hebt gehouden.
Gebruik daarom liever een debitcard.

Welke debitcard?

Er zijn debitcards met zeer uiteenlopende mogelijkheden en prijzen. Zo kan je met de Viabuy debitcard, voor je minderjarige kind een debitcard op zijn of haar naam bestellen. Zodat je kind op jonge leeftijd leert om te gaan met digitale betaalmiddelen.
Maar misschien wil je een debitcard voor jezelf, waarbij al je aankopen volledig zijn verzekerd tegen verlies, beschadiging en diefstal gedurende de eerste 360 dagen. Kies dan voor een van de N26 debitcards.

Reacties
Categorieën