Zet de Viabuy debitcard in voor ticketverkoop via Eventbrite
Viabuy
Viabuy
0

Zet de Viabuy debitcard in voor ticketverkoop via Eventbrite

0

Vandaag is in het nieuws dat Ticketscript wordt overgenomen door Eventbrite. Je kan de Viabuy debitcard inzetten om via Eventbrite makkelijk concertkaarten aan de man te brengen en zo je geld te innen.
Voor alle type evenementen kan je tevens terecht bij Eventgoose.

Waarom geld innen met de Viabuy debitcard zo handig is

Geld innen met de Viabuy debitcard is erg handig omdat er aan de Viabuy debitcard een IBAN bankrekenking is gekoppeld. Als je bijvoorbeeld je kaarten aanbiedt via Facebook dan kan je in je Facebookinstellingen je Viabuy bankrekeningnummer koppelen.
Maar ook als je de tickets verkoopt via je website, dan kan je de Viabuy debitcard koppelen. Anderen kunnen namelijk direct geld op jouw Viabuy bankrekening storten, waardoor je inkomsten direct op je Viabuy debitcard gestort zijn.

De volwaardige bankrekening van Viabuy

Met je debitcard heb je gelijktijdig een volwaardige IBAN bankrekening in handen. Al je relaties kunnen via het IBAN bankrekeningnummer direct geld op je debitcard storten.
Al je rekeningen, dus ook je automatische incasso’s regel je ermee.

Voor de concertliefhebbers

Als je concertliefhebber bent kan je natuulijk ook niet zonder de Viabuy debitcard. Op elke website waar concertkaartjes worden aangeboden moet je met de betaalmethode Mastercard afrekenen en uiteraard beschikt jouw Viabuy debitcard over deze fantastische betaalmethode.

Je hebt tevens een wereldwijd Mastercard betaalmiddel in handen

Met een Viabuy debitcard beschik je over wereldwijd betaalgemak. Of je nou een concert organiseert, of er naar toe gaat als liefhebber, in beide gevallen kan je niet zonder de Viabuy debitcard.

Met de Viabuy debitcard beschik je onder andere over de volgende mogelijkheden:

  • Het boeken van je vliegreis
  • Het reserveren van een huurauto
  • Tanken onderweg
  • Snel betalen bij tolwegen
  • Het doen van allerlei internetaankopen
  • Aan-en verkoop van concertkaartjes

Klik Hier voor meer informatie>>>

Reacties
Categorieën