Finomdebitcard
Zakelijke debitcards
Zakelijke debitcards
0

Zakelijke debitcard voor elke ondernemingsvorm

0

Voor elke ondernemersvorm bieden we zakelijke debitcards aan. Nu wil je natuurlijk graag weten waarom we dat doen, en of je jouw persoonlijke debitcard beter wel of niet kan gebruiken voor zakelijke doeleinden

De belastingdienst

Onze wetgever, dus ook de belastingdienst stelt als zeer harde eis dat persoonlijke uitgaven en zakelijke uitgaven los van elkaar geadministreerd moeten worden.
In het verleden deden we dat onder andere door traditionele creditcards te gebruiken. Maar sinds dat steeds meer bleek dat door het gebruik van deze betaalkaarten personen, en dus ook bedrijven in de financieele problemen terecht kwamen zijn we wereldwijd gaan zoeken naar slimmere betaaloplossingen.

Mastercard en Visacard

Mastercard en Visacard van oorsprong de uitgevers van wereldwijde bekende betaalkaarten kwamen op een gegeven moment met debitcards zowel voor persoonlijk als voor zakelijk gebruik. Die debitcards hebben dezelfde betaalmogelijkheden als de van oudsher bekende traditionele creditcards.

Verschil in betaalmogelijkheden?

Er is geen verschil in de manier waarop je betaalt met de kaart, wel in de manier hoe je aan je bank of aan je debitcard- of creditcardmaatschappij moet betalen. Bij de debitcards is het superslim geregeld. Je boekt geld op de kaart middels een willekeurige IBAN bankrekening. Dat kan een persoonlijke openbankrekening zijn, of bij zakelijke debitcards uiteraard een zakelijke bankrekening. De reden daarvan zal je nu wel duidelijk zijn.

Soldo zakelijke debitcard voor de kleine zelfstandige


De zakelijke debitcard van Soldo kan je gebruiken als je Zzp'er of Freelancer bent. Deze zakelijke  debitcard gebruik je dan naast de persoonlijke debitcard van Openbank. Begrijp goed dat je dit verplicht bent. De saldi op de debitcards moet je ook keurig bij de aangifte aan de belastingdienst opgeven. 

Moss debitcard voor het MKB


Voor MKB ondernemers is de Moss debitcard ideaal. Ook hier geldt weer deze debitcards gebruik je uitsluitend voor zakelijke uitgaven. Voor persoonlijke kan je de Openbank debitcard gebruiken.
De zakelijke Moss debitcards geef je als MKB ondernemer zelf uit in het centrale beheer/uitgiftesysteem. Dit zijn virtuele kaarten die met enkele muisklikken zijjn aangemaakt en direct aan de werknemers beschikbaar kunnen worden gesteld. Je moet er nog wel even een budget aan toekennen. Dat doe je heel eenvoudig via het centrale beheersysteem van de zakelijke debitcards van Moss, waar jij als ondernemer alleen ( of iemand die je daarvoor aanwijst) toegang toe geeft.
Bovendien is het interessante aan de zakelkijke debitcards van Moss dat het virtuele Mastercards zijn die doordat Google Pay of Apple pay eraan toegekend kunnen worden de kaarten exact dezelfde mogelijkheden hebben als fysieke kaarten.
Wees slim: Open direct een zakelijk debitcard account van Moss.

Zakelijke debitcards van Soldo zijn tevens bijzonder goed geschikt voor grote ondernemingen


Heb je een grote onderneming met meer dan 250 mensen in dienst dan biedt Soldo jouw grote onderneming de beste mogelijkheden met betrekking tot het uitgeven van debitcards via het centrale beheer/uitgiftesysteem. Bovendien zijn er uitstekende tools aanwezig om de volledige administratie te integreren.
Vraag hier het Soldo account voor je grote onderneming aan.Hoe zit het met zakelijke debitcards van Moss voor het MKB met betrekking tot het importeren van financieel administratieve gegevens?


Voor het MKB voorziet het debitcardsysteem van Moss hier perfect in. De boekhoudprogramma's die in het MKB worden grebruikt sluiten naadloos aan.
Voor het MKB vraag je ze hier dus aan.Reacties
Categorieën