Wil je zo min mogelijk tijd aan je geldzaken besteden?
Viabuy
Viabuy
0

Wil je zo min mogelijk tijd aan je geldzaken besteden?

0

Ik kan me goed voorstellen dat je het liefst niet zoveel tijd wil besteden aan je geldzaken, of het is zo dat je het juist leuk vindt om met je geld bezig te zijn. Maar de meeste mensen zijn geen boekhouder en hebben het goed regelen van hun geldzaken niet onder controle.

Kies voor betaalgemak

Zoals gezegd willen we over het algemeen niet zo heel veel tijd aan het regelen van onze geldzaken besteden. Daarom is het goed om voor een gebruiksvriendelijk betaalmiddel te kiezen. Ik adviseer je om niet alleen voor een gebruiksvriendelijk betaalmiddel te kiezen, maar ook voor een veilig betaalmiddel. De debitcard is zo’n betaalmiddel.

De Debitcard

De Viabuy debitcard is een betaalmiddel welke simpel is in het gebruik en omdat je door een Viabuy debitcard te gebruiken eerst geld op de kaart stort voordat je ermee kan afrekenen, heb je gekozen voor een bijzonder veilig betaalmiddel. Doordat je eerst geld op de kaart moet storten kan je dus nooit rood komen te staan.

Het IBAN bankrekeningnummer

Aan de Viabuy debitcard is een IBAN bankrekening gekoppeld. Dit is erg fijn, want zo kan iedereen ( dus jijzelf ook) heel makkelijk geld op de debitcard storten. Het is heel simpel en het geld is binnen enkele minuten bijgeboekt op je debitcard. Naast het digitiaal opwaarderen van geld, is het ook mogelijk om contant geld op de kaart te storten.

Zijn er beperkingen

Nee, de Viabuy debitcard kent geen enkele beperking. Zoals gezegd kan iedereen geld op je kaart storten. De hoogte van het gestorte bedrag doet niet terzake, er is dus geen bovengrens. Ook qua afrekenmethode zijn er geen beperkingen. Zo kan je ook op Marktplaats met de debitcard afrekenen.

Overal afrekenen met de debitcard

Je kan met de debitcard overal afrekenen. In Nederland, maar ook in landen buiten Europa. Enkele mogelijkheden lees je hieronder.

  • Afrekenen in China
  • Aankopen doen in fysieke winkels
  • Brandstof tanken
  • Afrekenen in de supermarkt
  • Een Netflix contract afsluiten
  • Aankopen doen op marktplaats

Dit zijn slechts enkele mogelijkheden van de vele. Meer weten? Klik Hier

Reacties
Categorieën