Wat is een Paysafecard en hoe werkt het?
Debitcard
Debitcard
0

Wat is een Paysafecard en hoe werkt het?

0

Een Paysafecard is een digitaal betaalmiddel welke je op je Viabuy- en N26 debitcard kan opladen. Het Paysafe-tegoed kan je slechts eenmalig gebruiken voor het doen van een internetaankoop. Paysafe is een betaalmethode welke webshops aan kunnen bieden. Het is zo dat je niet op alle webshops met Paysafe terecht kan, maar wel met de Viabuy debitcard en die van N26.

Veilig opwaarderen van je Paysafecard voucher

Er is dus een oplossing voorhanden in de vorm van de Viabuy en een N26 debitcard. Dit is een prepaid creditcard welke je kan opwaarderen met een Paysafe tegoed. Eigenlijk zet je het tegoed van je eenmalige Paysafecard met behulp van de Viabuy of de N26 App op je permanente Viabuy of N26 debitcard.
Daarna kan je er heel eenvoudig in elke webshop, maar ook in fysieke winkels mee afrekenen.
Aangezien de debitcard ook voor het opladen van je Paysafe tegoeden handig is, wil ik een aantal unieke mogelijkheden van de Viabuy kaart met je bespreken.

De Viabuy debitcard heeft unieke mogelijkheden

De Viabuy debitcard is een betaalkaart welke dezelfde gebruiksmogelijkheden heeft als de traditionele creditcard. Een van de grote verschillen is dat je bij een creditcard achteraf pas hoeft te betalen. Nadelig is dat je door achteraf te betalen snel het overzicht in je geldzaken kan verliezen. Bovendien leen je bij een creditcard geld, wat bij een debitcard niet het geval is. Bij een debitcard stort je namelijk vooraf geld op je kaart. Dit systeem laat je van tevoren goed nadenken alvorens je het geld gaat besteden.
Zoals gezegd heeft de Viabuy debitcard unieke mogelijkheden, zoals het opladen van je digitale Paysafekaart.

Overal kan je terecht met je Viabuy Mastercard Debitcard

Een enorm groot voordeel van de Viabuy Mastercard debitcard is dat je er overal mee terecht kan en dat je geen beperking hebt qua opwaardering van je kaart. Bij de Paysafecard heb je dat wel omdat de opwaardeertegoeden bij de Paysafecard zeer beperkt zijn. Begrijp me goed, ik vind de Paysafecard een leuk betaalmiddel, je kan het ook cadeau geven aan een goede vriend of vriendin en die kan het vervolgens weer opwaarderen op zijn/haar Viabuy debitcard.
Voor meer info klik je hier>>>

Reacties
Categorieën