Voorkom onder bewindstelling met de debitcard
Debitcard
Debitcard
0

Voorkom onder bewindstelling met de debitcard

0

Onder bewindstelling vindt plaats als blijkt dat een volwassene niet meer zelfstandig aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen. De debitcard had een mooi hulpmiddel kunnen zijn om onder bewindstelling te voorkomen.
Helaas worden er steeds meer personen onder bewind gesteld, als zij tijdig de debitcard hadden gebruikt dan had de onder bewindstelling voorkomen kunnen worden.

Wat kunnen oorzaken van onder bewindstelling zijn?

Je kan denken aan dementie, maar ook als mensen psychische klachten hebben en niet meer helder kunnen denken.
Schulden komen in alle lagen van de bevoling voor. Zowel bij hoog opgeleide, als bij minder hoog opgeleide mensen. Zo kunnen er ook onverwachte omstandigheden plaatsvinden, waarbij je niet meer helder kan denken. Het is van groot belang dat je in alle situaties ver voor die tijd je financiën goed hebt geregeld. De debitcard kan daarbij goed van pas komen.

De debitcard kan preventief werken

Met de debitcard kan je de financiën goed overzien. Dit komt omdat je van tevoren geld op de kaart stort, voordat je er een uitgave mee gaat doen. Zo wordt je gedwongen om eerst goed na te denken. Je zal dus niet zo snel een uitgave doen, waar je later spijt van zal hebben.

Wat zijn de mogelijkheden van de Viabuy debitcard?

De debitcard is zoals gezegd een vooraf oplaadbaar betaalmiddel.Het opwaarderen van de kaart kan je via internetbankieren doen, ook kan je bij Western Union of bij een Grenswisselkantoor contant geld (munten en bankbiljetten) op de kaart storten.
Anderen kunnen met behulp van een aan jou toegekend IBAN bankrekeningnummer je Viabuy debitcard opwaarderen.

Met deze debitcard kan je overal ter wereld afrekenen.De debitcard kan je gebruiken alsof je een creditcard in handen hebt. Het verschil met een creditcard is dat je bij de debitcard geen geld leent en geen BKR notering krijgt.
Reden genoeg om de Viabuy debitcard aan te vragen.

viabuyinformatie

N26 Debitcards

N26 is van oorsprong een bijzonder betrouwbare internetbank, waarbij je na het online aanvragen van een internetbankrekening een gratis debitcard ontvangt.
De bestedings- en oplaadmogelijkheden zijn onbeperkt. Wil je een debitcard hebben waarbij je aankopen 360 dagen zijn verzekerd kies dan voor de N26 You of voor de N26 Metal debitcard.
Zo’n extra dekking kan handig zijn voor als je wat via internet besteld en de goederen komen niet of in beschadigde toestand aan.
Voor uitgebreidere informatie klik je Hier>>>

Reacties
Categorieën