Veel Nederlanders lenen betaalpas en pincode uit
Debitcard
Debitcard
0

Veel Nederlanders lenen betaalpas en pincode uit

0

Met verbazing las ik in het nieuws vanmorgen dat veel Nederlanders hun betaalpas met de daarbij behorende pincode uitlenen aan derden. Dit kan een collega of een vriend zijn. Je kan je afvragen als het over geld gaat of iedereen te vertrouwen is. Als iemand met jouw betaalpas, ook wel bekend als je bankpas of pinpas geld uit kan geven, dan is de verleiding er zeker om daar misbruik van te maken.
Natuurlijk zijn er situaties denkbaar waarbij je zelf je boodschappen niet meer kan doen. Maar gelukkig is de debitcard er dan om je te helpen.

De debitcard het betaalmiddel dat 100% veilig is!

De debitcard is het betaalmiddel wat absoluut niet fraudegevoelig is. Je kan met de debitcard alleen maar geld uitgeven wat je zelf op de kaart gestort hebt. Hierdoor kan iemand anders, aan wie je kaart meegeeft, niet meer uitgeven dan hetgeen jij op de kaart hebt gestort. 100% veilig dus!

Is de debitcard ook een pinpas?

Je kan met de debitcard geld pinnen, maar pas nadat je er zelf een bedrag op hebt gestort en jij of diegene aan wie je jouw kaart meegeeft kan nooit meer uitgeven dan het door jou gestorte bedrag. Dit is bij een bankpas of creditcard wel anders. Over het algemeen kan er met de 2 laatstgenoemde kaarten onbeperkt geld uit worden gegeven en omdat je met de debitcard dat probleem niet hebt is de debitcard om die reden een bijzonder interessant financieel hulpmiddel.

Waar je de debitcard voor kan gebruiken?

Je kan de debitcard voor al je uitgaven gebruiken. Of je nou op vakantie bent in binnen- of buitenland, of dat je op internet aankopen wil doen in binnenlandse- en buitenlandse webshops, of een Netflix contract in Amerika af wil sluiten, het is allemaal mogelijk met de debitcard.
Reden genoeg om direct de debitcard aan te vragen>>>

Reacties
Categorie├źn