Steeds meer betaalbedrijven zoals Ayden vragen Bankvergunning aan
economie
economie
0

Steeds meer betaalbedrijven zoals Ayden vragen Bankvergunning aan

0

Vandaag las ik dat betaalbedrijf Ayden een bankvergunning aanvraagt. De doelstelling van Ayden is om het betaalproces soepeler te laten verlopen. Op het moment dat een bedrijf zoals Viabuy bijvoorbeeld een bankvergunning heeft, dan verloopt het proces veel soepeler. Dit is de reden dat Viabuy welke overigens betaalproducten zoals een debitcard levert in samenwerking met Mastercard al heel lang in het bezit van een bankvergunning is.

Betaaloplossing voor ondernemers

Een perfecte betaaloplossing voor moderne ondernemers is de Mastercard debitcard Met dit digitale betaalmiddel kan je jouw cliënten in no time geld op je bankrekening laten storten. Je kan een proforma factuur sturen, zodat je geen enkel financieel risico loopt. Nadat je cliënt de rekening heeft betaald stuur jij het product op.
Uiteraard kan je dit proces volledig automatiseren door de betaalmethode Mastercard creditcard aan je website of aan je webshop toe te voegen.
Je bezoekers kunnen door de betaalmethode Mastercard creditcard te selecteren ook afrekenen met hun debitcard. Dit is een betaalmiddel beter dan een creditcard. Dit komt omdat jouw cliënten met een debitcard eerst geld op hun kaart moeten storten voordat ze er een uitgave mee kunnen doen. Hierdoor hebben ze 100% controle over al hun geldzaken en zullen ze nooit in de geldzorgen terecht kunnen komen.
Met een creditcard is dat wel anders, met een creditcard lenen je cliënten geld en zullen ze spoedig in de schulden komen. Ze weten namelijk niet of ze die opgebouwde schuld van hun creditcard op tijd terug kunnen betalen. Risico is dus dat je de cliënt niet meer terug zal zien in je webshop.
Ga daarom voor de betaalmethode Mastercard, zodat jouw clënten met hun debitcard af kunnen rekenen alsof het een creditcard is.

Reacties
Categorieën