Slimme betaalmogelijkheden met je N26 debitcard buiten de SEPA zone
Debitcard
Debitcard
0

Slimme betaalmogelijkheden met je N26 debitcard buiten de SEPA zone

0

Met de N26 debitcards heb je slimme betaalmogelijkheden, ook buiten de SEPA-zone. Stel dat diegene voor wie jij werkt in Nederland, in de USA is gehuisvest, en dat jouw opdrachtgever geld aan jou over moet maken voor het werk dat je hebt verricht. Dan is de N26 debitcard, ook kosten technisch gezien, een uitstekende oplossing. De kosten die normaliter door zender en ontvanger worden gedeeld, zijn  stukken lager, dan bij de reguliere banken en bovendien staat het geld binnen 1 dag al op je rekening. Het is heel eenvoudig via jouw persoonlijke N26 App te realiseren.

Dient de debitcard meerdere doelen?

De debitcard, zoals die van N26, dienen meerdere doelen. Want natuurlijk kan je er ook wereldwijd je aankopen mee doen en er onderweg mee afrekenen. Interessant is dat er eerst geld op je kaart moet staan voordat er geld van de kaart afgeschreven kan worden. Dit betekent dat zodra jouw opdrachtgever in Amerika geld op jouw debitcard heeft gestort, jij er een betaling mee kan doen, of dat je maandelijkse lasten van de kaart afgeschreven kunnen worden.

Een goede adminstratie

Het spreekt voor zich dat je al je inkomsten en uitgaven goed moet kunnen overzien. De financiële overzichten die je via jouw persoonlijke N26 debitcardaccount elk moment van de dag in kan zien, helpt jou om je geldzaken voor 100% onder controle te houden.

Beter een debitcard dan een creditcard

N26 heeft het goed gezien, dat een debitcard veel beter is dan een creditcard. Met een debitcard kan je jouw geldzaken goed overzien. Omdat er eerst geld op de kaart moet worden geladen, ga je bewust met je geld om. Je wordt gedwongen om eerst na te denken voordat je er een betaling mee kan doen.
Dit is dus een goede reden om direct jouw N26 debitcard aan te vragen>>>

Reacties
Categorieën