Zakelijke debitcards
Jos van Tongeren
Zakelijke debitcards
01/08/2024
3 min
0

Soldo zakelijke debitcards gebruiken om je uitgaven door het hele bedrijf heen te vereenvoudigen

01/08/2024
3 min
0

Met het Soldo zakelijke debitcard systeem kan je voor elke onderneming met personeel de zakelijke uitgaven enorm vereenvoudigen. Of je een bedrijf hebt met enkele medewerkers, of een bedrijf hebt met heel veel personeel, de Soldo zakelijke debitcard vereenvoudigd al je uitgaven (budgetbeheer) door je hele onderneming heen.

Debitcards zelf aanmaken en bestellen

De virtuele debitcards zijn direct via het centraal beheersysteem aangemaakt en beschikbaar en de fysieke kaarten heb je doorgaans binnen enkele dagen in huis.

Het opwaaarderen van de Soldo business wallet

De Soldo business wallet van waaruit je al de debitcards van je bedrijf opwaardeert, kan je opladen middels een banktransfer, in Europa via een IBAN bankrekening. Als het geld eenmaal op de Business Wallet is bijgeschreven dan kan er geld worden bijgeschreven op de user company wallets.
Een andere mogelijkheid om te doen is via een API die je door Soldo wordt aangeboden, hierbij wordt gebruik gemaakt van Open Banking. Direct vanuit je zakelijke bankrekening wordt geld op je Soldo business wallet gestort.

Elke Soldo debitcard kan voor een bepaald doel ingesteld worden

Hierbij kan je denken aan een zakelijke debitcard die voor een bepaald project gebruikt kan worden. Elke medewerker die aan dat project deelneemt kan die kaart gebruiken. Zo kan er ook een debitcard in gebruik worden genomen voor bijvoorbeeld een bepaald type uitgave. Denk bijvoorbeeld aan reizen of een vorm van entertainment.

Soldo debitcards kunnen ook op naam van een medewerker gesteld worden

Dit betekent dat deze zakelijke debitcard van Soldo dan uitsluitend door die werknemer gebruikt mag worden.

De zakelijke Soldo debitcard is fantastisch voor bedrijven met personeel

De zakelijke Soldo debitcard helpt elke medewerker, afdeling, en team van mensen om zich alleen maar te focussen op de dagelijkse werkzaamheden. Dit gebeurt doordat de veilige zakelijke debitcards de financiële kant van het werk zeer gebruikersvriendelijk en bijzonder goed geautomatiseerd regelen. De zakelijke budgetten, de inkomsten- en uitgaven, en de declaraties worden bijzonder goed gestroomlijnd door het centrale financiële beheersysteem van Soldo.

Timing

De Soldo zakelijke debitcards houden je financiën op zeer eenvoudige wijze, voor 100% onder controle. Zij zorgt ervoor dat je team kan kopen wat zij nodig hebben, op tijd, en met het juiste budget.

100% controle over alle uitgaven van je bedrijf

In het centrale beheerssysteem kan elke van tevoren aangewezen bevoegde medewerker toegang krijgen tot zekere budgetten van specifieke werknemers of teams. Zo kan je als leidinggevende of verantwoordelijke bepalen wie welke rol krijgt toebedeeld.

Overzicht van de uitgaven

Je krijgt een helder overzicht van de uitgavetrends door je hele onderneming heen. Zo kan je in een oogopslag zien wie het meeste uitgeeft en waaraan. Ook kunnen de uitgaven per kostensoort worden gerangschikt en ingesteld.

Traceren van de cashflow

Het monitoren van de cashflow. Je ziet het huidige balansoverzicht door de wallets heen.

Kaartslot

Middels kaartsloten kan je instellen wie er tijdelijk geen uitgaven meer mag doen.

Kaartbetalingen

Je hebt voor elke debitcard, dus per werknemer, of per team of per afdeling of per project tevens de bevoegdheid om in te stellen of iemand contactloos of bijvoorbeeld alleen online betalingen mag verrichten.

Handelscategorie

Je kan zo instellen dat iemand bijvoorrbeeld niet online mag gokken

Geografische ligging

Je kan de hoogte van het budget instellen dat iemand uit een bepaalde provincie of uit een bepaald land geen toegang tot de kaart meer heeft of dat hij/zij bepaalde betalingen niet mag doen.

Te besteden limieten

Stel per dag , per maand of per jaar de te besteden limieten per kaart in.

Contante geldopnames

Ook dit kan je per dag, maand of jaar instellen of aanpassen.

Rollen en permissies

Wijs gebruikers toe voor verschillende taken. Zoals medewerkers, managers, de accountant of de systeembeheerder. Geef ze toegang tot bepaalde financiële gegevens en budgetten. Of geef ze een andere bevoegdheid

Los van de aan hen toegewezen taak, kan een gebruiker een extra rol krijgen inzake de controle over een gebruiker, die bijvoorbeeld de budgetten instelt, of anders zoals gewenst.

Bedrijfsuitgaven organiseren met flexibele wallets

Organiseer je bedrijfsfinanciën met Soldo's wallets. Je kan dit organiseren met wallets per vreemde valuta. Vervolgens wijs je dit toe aan specifieke individuele werknemers, teams, projecten of afdelingen en je beheerst de top van de bedrijfsuitgaven middels Soldo’s centrale financiële beheerssysteem. Binnen dit traject kan je allerlei aanpassingen doen, zoals inzake de cashflow, het bestedingspatroon van de kaart wijzigen op elk moment.

Pop up schermen en alerts

Stel pop up schermen en alerts in zodat werknemers weten dat ze bijna door hun budget heen zijn.

Diverse prijzen en mogelijkheden van het zakelijke Soldo debitcardsysteem

Het Soldo premium pakket heeft zo bijvoorbeeld als extra mogelijkheid Multicurrency accounts. Dus als je bijvoorbeeld vanuit Europa zaken doet met bedrijven buiten Europa, bijvoorbeeld Amerika of Azië dan is het handig om een multicurrency account te openen dat scheelt je behoorlijk in de wisselkoerskosten.

Meer weten over de zakelijke debitcardsystemen van Soldo?

Waarschijnlijk wil je als ondernemer meer informatie. Klik dan hier of op de afbeelding hieronder.

debitcardsoldo2

Reacties
Categorieën