debitcardsoldo2
Autoverhuurbedrijven
Autoverhuurbedrijven
0

Een auto shortlease je met de debitcard

0

Met de persoonlijke, maar ook met een zakelijke debitcard kan je een auto voor korte tijd huren. Dat wordt ook wel shortlease genoemd. Het verschil met traditionele autoverhuurbedrijven is dat je bij Shortlease-bedrijven na een maand per dag op kan zeggen hetgeen bij autohuur niet mogelijk is want dan huur je voor een van tevoren afgesproken periode.

Het shortleasecontract

Net zoals bij huurcontracten van de autoverhuurbedrijven moet je bij de shortleasecontracten de voorwaarden ook goed doornemen. Bij het ene shortleasebedrijf moet je borg betalen en bij een andere weer niet. Belangrijk is ook om te kijken hoe hoog het eigen risico is ingeval van schade. Er zijn persoonlijke en zakelijke debitcards waarbij het eigen risico is inbegrepen.

Bedrijfssituaties

Heb je een eigen onderneming en heb je niet voor al je werkzaamheden of die van je medewerkers dagelijks een auto nodig dan kan shortlease erg handig zijn en zo ben je tenslotte ook nog eens goedkoper uit. Ook is het zaak om je budgetten goed te bewaken. Daarom is het zo handig om af te rekenen met je bedrijfsdebitcard van Soldo of die van Everest. De bedrijfsdebitcards bieden bovendien een aantal extra mogeljjkheden waarbij je ook nog eens flink op de loonkosten kan besparen. Je kan hierbij denken aan het onder controle houden van de uitgaven van elke medewerker. Aan elke medewerker kan je middels een bijzonder slim centraal uitgiftesysteem een debitcard toekennen en aan deze kaart een zeker budget toekennen. Dit budget kan niet overschreden worden. Dat is direct het voordeel van een zakelijke debitcard ten opzichte van een zakelijke creditcard. Zo hou je de bedrijfskosten goed onder controle.

Het real time volgen van de bedrijfsuitgaves

Net zoals bij je persoonlijke debitcard kan je ook bij de zakelijke debitcards beschikken over een realtime overzicht van je financiën. Het maakt niet uit waar je bent. Je hebt toch overal toegang tot je beveiligde debitcardaccount, waarin je precies kan zien wat er gebeurt is met elke debitcard van je medewerkers.

Onkostendeclaraties van je medewerkers

De onkostendeclaraties kunnen direct worden ingelezen doordat je medewerkers van elke transactie die ze doen een bonnetje in de debitcardapp toevoegen. Het systeem verwerkt het realtime voor je. Dit is een enorme besparing op de arbeidstijd.

Maak je boekhouding eenvoudig

De zakelijke debitcards van Soldo en Everest kunnen geïntegreerd worden in populaire boekhoudprogramma's. In enkele klikken kan je CSV files importeren in de zakelijke debitcardapplicatie. Je hebt er geen omkijken naar. Reden genoeg om je zakelijke debitcards aan te vragen.Reacties
Categorieën