Financieel Overzicht
Financieel Overzicht
0

Schulden nemen toe sinds de financiële crisis van 2008

0

Vandaag hoorde ik van het Internationale Monetaire fonds dat de schulden met betrekking tot persoonlijke huishoudens zijn toegenomen in 2017. Veel mensen hebben hier last van en zoals gezegd zijn er zo ontzettend veel onvoorziene omstandigheden, waar je mee te maken kan krijgen. Zeg nou zelf als je opeens zin hebt in een lekker visje of wat extra biertjes voor een gezellig avondje met je vrienden en dat het door de prijzenoorlog ook nog eens zo kan zijn, dat jouw vaste supermarkt de prijzen nog niet heeft verlaagd, en dat je naar verhouding toch nog te duur uit bent.
Vergeet niet dat het onverwachtse kosten zijn, waar je achteraf gezien niet op had gerekend.

Hoe manage jij je geldzaken?

De schulden nemen toe omdat je je geldzaken niet goed of niet goed genoeg regelt. Omdat je het zo druk hebt verlies je de controle over je financiën wel eens. Even pinnen of even je creditcard trekken, gaat vaak heel erg onbewust en kan iedereen overkomen. Nu is het moment om goed na te gaan denken hoe jij de controle over je geldzaken volledig terug krijgt.
Zoals gezegd gaat dat je met een pinpas of creditcard niet lukken. Dus je zal op zoek moeten naar een betaalmiddel waarbij je 100% controle hebt over al je geld.

Is er geen handige App?

Gelukkig leven we in een tijd waarin handige mensen een goeie App kunnen ontwikkelen. Zo is er op geldgebied de Viabuy App. Dit is een financiële App waarmee je 100% controle over je geld hebt. Deze App is gekoppeld aan een debitcard. En een debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard waarbij je geen geld leent, maar eerst geld op de kaart stort voordat je er een uitgave mee kan doen. Dit is een bescherming voor jezelf en het voorkomt dat je in de schulden terecht gaat komen.
Reden genoeg om direct de Viabuy debitcard te bestellen>>>

Reacties
Categorieën