Viabuy
Viabuy
0

Restituties op de Viabuy debitcard

0

Dankzij de persoonlijke bankrekening die aan jouw Viabuy debitcard is gekoppeld is het erg simpel voor bedrijven en consumenten om restituties plaats te laten vinden op je Viabuy debitcard. Deze debitcard is daar namelikjk uitermate geschikt voor.

Geld terugsturen of restitueren

Er zijn vele situaties denkbaar waarbij er geld gerestitueerd moet worden op je debitcard. Je kan hierbij denken aan als het geleverde product niet op tijd wordt geleverd of als je niet tevreden bent over de kwaliteit van het product wat jij hebt besteld.
Ook kan het voorkomen dat je teveel hebt betaald, bijvoorbeeld als de borg van je huurauto op je debitcard gerestitueerd wordt.

Weddenschappen

Ook kan het voorkomen dat je bij bepaalde weddenschappen op internet geld uitbetaald behoort te krijgen, dat kan je ook zien als een soort van restitutie. Restitutie is niks anders dan dat er geld waar jij recht op hebt aan jou wordt uitgekeerd.
Met de Viabuy debitcard is het wel heel erg makkelijk. Door de IBAN bankcode te gebruiken die aan jouw Viabuy debitcard is gekoppeld is het binnen enkele minuten geregeld.

Makkelijker dan Paypal

Het werkt makkelijker dan Paypal.  Eigenlijk werkt het beter en efficiënter. Bij Paypal neemt het proces 3 werkdagen in beslag. Bij de Viabuy debitcard is het geld binnen enkele minuten op je debitcard retour geschreven.

Nog meer voordelen

Nog meer voordelen van de Viabuy debitcard zijn dat je door het gebruiken van dit betaalmiddel zeer efficiënt met je geld omgaat. Omdat je vooraf geld op je kaart moet storten, voordat je er een uitgave mee doet, ga je zeer bewust met je geld om en zal je nimmer in de schulden terecht kunnen komen. Dat is een hele geruststelling voor jou en voor je gezin. Je hebt tenslotte toch bepaalde verantwoordelijkheden. Het zal je enorm veel rust op gaan leveren.

Reacties
Categorieën