Pay2D een onveilige Visa kaart

Zoals je waarschijnlijk wel zal weten is Pay2d overgenomen van 3V en nog steeds is deze debitcard niet goed om aan te schaffen. Het kan je bijvoorbeeld overkomen, als je iets op internet bestelt en het komt niet aan, of je ontvangt het incompleet of in beschadigde toestand, dat je dan kan fluiten naar je geld. Je aankopen die je met de Pay3V kaart doet zijn niet verzekerd en aangezien je op internet altijd af moet afrekenen voordat je de goederen ontvangt, kan het je geld gaan kosten. Ook aankopen in fysieke winkels zijn niet verzekerd. Je mist een aankoopgarantie van minimaal 180 dagen. Dit is iets waar de vooraf oplaadbare debitcards wel aan voldoen. Begrijp goed dat Pay2D geen vooraf oplaadbare debitcard is maar een vooraf oplaadbare betaalpas. Een groot nadeel is dat je aankopen niet verzekerd zijn, hetgeen bij debitcards, ook wel bekend als prepaid creditcards, wel het geval is.

Erg ononverzichtelijk

Pay2D biedt verschillende soorten betaalkaarten aan, echter wat welke kaart kan e.d. is volgens de consumentenbond zeer onoverzichtelijk. Reden genoeg om niet met PAY2D in zee te gaan.

Opwaardeer- en bestedingsmogelijkheden zijn zeer beperkt

Ook voor wat betreft de opwaardeerlimieten en bestedingsmogelijkheden ben je bij PAY2D slecht uit. Zo kreeg ik vandaag de volgende vraag van een van mijn bezoekers: “Ik ben (verplicht) overgestapt van 3v naar pay2d. Nu is het niet meer mogelijk om op te waarderen bij bv primera. Welke prepaid creditcard heeft nog wel de mogelijkheid om op te waarderen bij een verkooppunt?” Ook voor deze ontevreden eigenaar van de PAY2D debitcard is het nodig om op zoek te gaan naar andere vooraf oplaadbare creditcards met meer opwaardeer- en bestedingsmogelijkheden. De Viabuy debitcard en de N26 debitcards komen in aanmerking omdat je op heel veel locaties in Nederland de Viabuy debitcard en de N26 debitcards wel ter plekke kan opwaarderen. Dit zijn de enige debitcards waar dit mee mogelijk is. Je begrijpt al wat de allerbeste debitcards zijn. Lees snel verder voor meer info…

Wat zijn de allerbeste debitcards?

Zoals je inmiddels wel zal snappen zijn de Viabuy debitcard en de N26 Mastercard debitcards de beste-debitcards. Deze debitcards bieden enorm veel comfort en gebruiksgemak. met zowel de N26 als de Viabuy debitcars kan je overal de kaart opwaarderen en ermee terecht om je gebruikelijke uitgaves te doen. Bovendien bieden de N26 debitcards als extra voordeel dat al je aankopen 360 dagen zijn verzekerd tegen beschadiging, defecten, verlies en diefstal.

Hoe gaat het opwaarderen in zijn werk?

Bij de Viabuy debitcard en bij de N26 debitcards ontvang je een bijbehorende IBAN bankrekening. Alles wat je op de bankrekening stort via de handige app of via je pc wordt staat direct op je debitcard. Dit is superhandig want zo kan iedereen door het IBAN nummmer te vermelden geld op je kaart storten. Binnen enkele minuten is elke transactie verwerkt. Bovendien kan je de bankrekening ook gebruiken om er al je bankzaken veilig mee te regelen. Dit is iets wat met de 3V kaart niet mogelijk is. Bovendien kan jet met de Viabuy debitcard onbeperkt contant geld op de kaart storten, bij 3V ben je beperkt tot €500 per transactie.
Reden genoeg om via onderstaande afbeelding je Viabuy debitcard aan te vragen.

Reactie plaatsen