Online betalen zonder creditcard

Omdat er voor online betalingen en het afsluiten van online abonnementen steeds vaker gebruik moet worden gemaakt van een creditcard, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief waarbij je jouw Mastercard betalingen kan doen alsof je met een creditcard afrekent. Mede omdat steeds meer mensen om wat voor reden dan ook niet in aanmerking kunnen komen voor een creditcard, of er geen een willen, maar wel graag van een veelheid van internetdiensten gebruik willen maken, vind ik het belangrijk dat iedereen heel makkelijk af kan rekenen via internet en dat er geen beperkingen zijn.

Mastercard

Mastercard is een bedrijf dat wereldwijd licenties uitgeeft. Steeds meer bedrijven op internet werken samen met Mastercard, daarom is Mastercard de meest geaccepteerde betaalmethode. Dit is ook de reden dat je meestal vastzit aan een creditcard. Maar gelukkig is er een alternatief: de Debitcard! Deze debitcard is ook van Mastercard en biedt dezelfde betaalmogelijkheden als de creditcard.

Er is zoveel te koop op internet

Omdat er zoveel te koop is op internet, is het wijsheid om je uitgaven goed te plannen. Je krijgt namelijk heel wat prikkels te verwerken, reclames van bijvoorbeeld een spel of een volgend level. De debitcard is uitermate geschikt om je geldzaken goed in  de hand te houden. Je moet namelijk eerst geld op de kaart storten voordat je het uit kan geven. Zo kan je geen geld uitgeven wat je niet hebt.

Geaccepteerde betaalmethode

Zoals gezegd is Mastercard een geliefde betaalmethode die onder andere gebruikt kan worden in de Google Play store, in de Appstore en in de Itunes muziekbibliotheek.
Ook voor het afsluiten van videodiensten zoals Netflix is Mastercard ideaal. Ook kan je overal ter wereld een auto huren, je neemt je debitcard en je paspoort mee. Uiteraard moeten je naamgegevens op de debitcard en je paspoort hetzelfde zijn.
Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden zoals het boeken van een vliegreis op internet, of je vliegtickets betalen zonder creditcard. Dit kan je allemaal met de debitcard doen. In wezen kan je overal waar je het Mastercard logo ziet op internet maar ook daarbuiten afrekenen met je Mastercard debitcard. Zie ook de blog: Gebruik jouw debitcard als creditcard.

Reactie plaatsen