Omzet Nederlandse detailhandel is behoorlijk gestegen
economie
economie
0

Omzet Nederlandse detailhandel is behoorlijk gestegen

0

In het nieuws was dat de omzet van de Nederlandse detailhandel behoorlijk is gestegen. De omzet van de Non Food sector groeide, maar ook de internetverkopen. Steeds meer detailhandelaren hebben een zeer succesvolle webshop. Online verkopen stijgen, waardoor detailhandelaren steeds minder personeel in dienst hoeven te nemen. Dit werkt uiteraard kostenbesparend. Personeel is duur, zeker gezien de langere openingstijden tegenwoordig. Je moet wel mee met de concurrenten. Als een concurrent langer open gaat, dan moet jij dat ook wel doen. Anders ga je achterlopen.

Hoe betaal je online?

Een veel gestelde vraag van mijn cli├źnten is: hoe reken ik online af? Er zijn verschillende betaal- en afrekenmethodes beschikbaar. Wel is het verstanding om je inkopen zo veilig en verantwoord mogelijk te doen. Naast het doen van onderzoek waar het product het goedkoopste is en waar de kwaliteit het hoogste is, is het natuurlijk ook van enorm groot belang voor jou als consument om je aankopen te verzekeren tegen verlies, schade, incompleetheid en het niet aankomen van je bestelde product(en).

De Mastercard debitcard voorziet daarin

Elke Mastercard debitcard die ik op deze website aanbied voorziet in een verzekering gedurende de eerste 180 dagen. Dus mocht er iets mis gaan met een aankoop op wat voor manier dan ook, dan wordt de door jou geleden schade vergoed. Dus als een product bijvoorbeeld niet of beschadigd aankomt, dan krijg je gegaradeerd je geld terug van de debitcardmaatschappij.

Welke debitcard kies je?

Welke debitcard je kiest is natuurlijk geheel aan jou. De Viabuy debitcard bijvoorbeeld beschikt over de meest uitgebreide mogelijkheden. Zo kan je met de Viabuy debitcard onbeperkt je geld opwaarderen en uitgeven. Je kan via een aan de kaart gekoppeld IBAN bankrekeningnummer geld op de kaart storten, maar ook kan je bij Western Union en bij het Grenswisselkantoor je debitcard contant opwaarderen. Dit zijn slechts enkele mogelijheden die ik hier benoem. Voor meer informatie ga je naar het uitgebreide Viabuy artikel.

N26 debitcards zijn bijzonder interessant Er is een N26 debitcard waarmee je aankopen gedurende de eerste 360 dagen volledig zijn verzekerd.
Voor meer informatie klik je Hier>>>

Reacties
Categorie├źn