Neem je debitcard mee op vakantie
vakantie
vakantie
0

Neem je debitcard mee op vakantie

0

Gelukkig kunnen we weer naar het buitenland op vakantie en natuurlijk nemen we onze debitcard mee. Voor het boeken van je vakantie en/of je vliegtickets kan je uiteraard het beste een debitcard gebruiken. Daar met een debitcard je geld voor 100% is gewaarborgd, is een debitcard uiteraard de beste keus.

Waarom geen creditcard?

Omdat je met een creditcard geld leent, en bovendien je uitgaven maar moeilijk kan overzien, kan je beter kiezen voor een veilige debitcard. Voor het geld hoef je het niet te laten. Er is zelfs een debitcard die gratis is.

Het huren van een auto

Ook in het buitenland kan je met een debitcard een auto huren. De borg die je van tevoren op de debitcard moet storten, krijg je als je de auto weer inlevert op je debitcard gerestitueerd. Het storten van geld gaat heel makkelijk via elk willekeurig IBAN bankrekeningnummer. Het geld staat vrijwel direct op je debitcard.

Een verzekering afsluiten

Bij de N26 Metal debitcard is je huurauto direct verzekerd tegen beschadiging. Zo kom je nooit voor extra kosten te staan tijdens je reis.

Een gratis debitcard

Op deze website worden ook gratis debitcards aangeboden. dit zijn instapmodellen. Als je uitgebreide dekkingen wil, dan kan je altijd upgraden naar een geavanceerdere debitcard.
Voor standaardzaken zoals vakantie, uitgaves op internet, en fysiek afrekenen met de kaart, maakt het niet uit over welke debitcard je beschikt.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de kenmerken van de beste debitcards, dan klik je Hier>>>

Reacties
Categorie├źn