Neem de tijd voordat je een auto gaat huren voor je vakantie of zakenreis
Autoverhuurbedrijven
Autoverhuurbedrijven
0

Neem de tijd voordat je een auto gaat huren voor je vakantie of zakenreis

0

Voordat je een auto gaat huren voor je vakantie doe je er verstandig aan om eerst de mogelijkheden te onderzoeken. Ik ontdekte vandaag dat als je een auto huurt bij Goldcar, dat je bedrogen uit kan komen. De huurprijzen zijn vrij laag, maar de borg die op je debitcard wordt ingehouden is erg hoog. Dit is zeer verdacht.
Als je de reviews op internet bekijkt, dan ontfdek je wederom dat Goldcar geen goede keus is.

Doe goed vooronderzoek

Belangrijk is om de voorwaarden van het autoverhuurbedrijf waar je de huurauto wil reserveren goed te onderzoeken. Bekijk ook de ervaringen van anderen. Dit kan je makkelijk vinden op het internet. Het enig wat je moet doen is daar voldoende tijd in investeren.
Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan tijdens je vakantie.

Welk autoverhuurbedrijf

Welk autoverhuurbedrijf je kiest, moet je natuurlijk zelf weten. Er komen steeds meer autoverhuurbedrijven. Dus kies het bedrijf dat op jou het beste overkomt. Neem daarin mee welke auto je wil huren. Wat zijn de kosten? En hoe hoog is de borg die tijdelijk op je kaart wordt gezet?

Je hebt geen creditcard en wil toch een auto huren

Als je geen creditcard hebt omdat je geen geld wil lenen, of er niet een kan krijgen omdat je geen vast inkomen of schulden hebt, is de debitcard een uitstekende oplossing.
Een debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard, zonder dat je te maken krijgt met het bureau voor kredietregistratie.
Bovendien kom je met een debitcard niet in de schulden, omdat je geen geld leent, zoals dat bij een creditcard wel het geval is.
Met een debitcard kan je dus een auto huren alsof je een echte creditcard in handen hebt.
Voldoende reden om nu jouw persoonljjke debitcard aan te vragen.

Reacties
Categorie├źn