Met een debitcard bewaak je de huishoudelijke uitgaves
Financieel Overzicht
Financieel Overzicht
0

Met een debitcard bewaak je de huishoudelijke uitgaves

0

Aan elk huishouden zijn veel uitgaves verbonden, al die zaken kan je met een debitcard goed bewaken.
Hierbij kan je denken aan uitgaves op het gebied van energie, huur of hypotheek, maar ook je abonnenmentskosten van Ziggo vallen eronder. Uiteraard is het belangrijk dat je een goed overzicht van al je betalingen bij de hand hebt. De heldere debitcardoverzichten zullen je daarbij goed van pas komen.

Verantwoord met je geld omgaan

Wil je verantwoord met je geld omgaan dan doe je er verstandig aan om de debitcard daarbij te gebruiken. Veel mensen pinnen dagelijks en zien daardoor al snel door de bomen het bos niet meer. Met andere woorden: het wordt al snel onoverzichtelijk als je even in een winkel afrekent met je pinpas. Eerlijk gezegd mis je de admnistratie, die je eigenlijk ter plekke bij zou moeten houden. En aangezien niet iedereen goed in administratie is, raad ik je aan om de debitcard te gaan gebruiken. Vooral omdat je met een debitcard een geweldig overzicht in je geldzaken hebt. Elke verandering in je financi├źn heb je direct in beeld.

Liever een debitcard dan een creditcard

Je kan beter een debitcard nemen dan een creditcard. Met een creditcard leen je geld en overzie je al snel je geldzaken niet meer. Met een debitcard zal dit je nooit overkomen. Door deze betaalkaart te gebruiken leen je geen geld, maar stort je eerst je eigen geld op de kaart. Vervolgens kan je er wereldwijd mee afrekenen.

Nooit meer rood staan

Omdat je bij een debitcard eerst je eigen geld op de kaart moet storten, kom je nooit meer rood te staan. Ook kom je niet in de schulden, omdat je dus alleen maar uitgeeft wat je werkelijk hebt.
Prima redenen om direct de debitcard aan te vragen.

Reacties
Categorie├źn