Met de debitcard heb je dezelfde afrekenmogelijkheid als met je bankpas

Met de debitcard heb je dezelfde afrekenmogelijkheid als met je bankpas

Vanmorgen kreeeg ik de volgende belangrijke vraag van een klant “kan ik met mijn debitcard ook in het buitenland bij de supermarkt afrekenen?” Ja dat is zeker mogelijk bij elke supermarkt (het maakt niet uit waar die zich bevindt) kan je met je debitcard afrekenen via het Maestro of via het Mastercard of Visacard netwerk.
Uiteraard zijn er verschillen in de mogelijkheden van de diverse debitcards die wereldwijd worden aangeboden. Gelukkig zijn er via internet geen grenzen meer en kom je ongeacht je inkomen en financiële sitatie altijd in aanmerking voor de debitcard van je keus.

Contactloos betalen

Aangezien wij Nederlanders het liefst snel weer weg willen nadat we onze boodschappen gedaan hebben, biedt elke debitcard de mogelijkheid om in alle supermarkten contactloos af te rekenen via het Maestro of via het Mastercard of Visa netwerk. Het is maar net op welk betaalsysteem de supermarkt waar jij je boodschappen doet is aangesloten.

Een betaalpas voor al je aankopen

Het handige aan de debitcard is dat je maar een betaalpas voor al je aankopen op zak hoeft te hebben. Contant geld is niet meer nodig. Zo behoren dure pinkosten ook tot het verleden. Bovendien heb je met de handige Viabuy debitcard geen contant geld meer nodig en heb je via de handige App 100% controle over je geld.

Gebruik debitcard als creditcard

Omdat je met de debitcard overal af kan rekenen kan je de debitcard gebruiken op dezelfde manier als dat je vroeger de creditcard gebruikte. Met het voordeel dat je geen geld leent en veel bewuster met je geld omgaat omdat je vooraf geld op je kaart stort voordat je er ook maar één uitgave mee kan doen.
Bovendien wordt je inkomen niet gecontroleeerd en kom je ongeacht je leeftijd en waar je woonachtig bent altijd in aanmerking voor een debitcard.

Reactie plaatsen