Meer financiële zekerheid dankzij de debitcard

Meer financiële zekerheid dankzij de debitcard

Zoals uit belangrijke informatie op mijn website blijkt, biedt de debitcard 100% financiële zekerheid. Zeker als je het vergelijkt met andere betaalmiddelen zoals creditcard en pinpas.
De laatste tijd worden mensen uit Nederland en België nogal eens gewaarschuwd voor de gevaren van de creditcard. Zo ook een recente gebeurtenis waarbij een vader van een minderjarig kind zeer onverwachts €1.400,- armer was geworden.

Waar schuilt het gevaar?

Het gevaar schuilt onder andere in het koppelen van creditcardgegevens aan game-accounts of gokaccounts. Zoals je waarschijnlijk weet, wordt er al op zeer jonge leeftijd al bij online casino’s gespeeld. Maar ook games worden er gespeeld, waar zonder dat je een waarschuwing krijgt, geld van je credticard wordt afgeschreven. Helaas weet niet iedereen hoe het precies werkt. Je maakt een account, voor je kind, aan en voert daar de creditcardgegevens in. En aangezien je met creditcards op krediet koopt, je leent dus geld, en er kunnen vrijwel onbeperkt aankopen, dus ook spellen en levels, worden (bij)gekocht en het geld wordt direct van de creditcard afgeschreven. En lang niet iedereen weet goed hoe het werkt op internet. Je zal niet de eerste ouder zijn die, als je kind vraagt “Papa mag ik even je creditcard?” Ja zeggen.
Je wil toch ook dat je kind plezier beleeft aan de spellen op internet en niet onder hoeft te doen voor zijn vriendjes?

Verhoogd risico

Je zal net zoals ik ook merken dat de ontwikkelingen op internet razendsnel gaan. Neem nu de nieuwe Apple dienst waarmee je voor €5,- in de maand spellen kan spelen en er steeds meer ter beschikking krijgt. Grote kans dat jouw kind dat ook wil. Ga jij dat voor je kind regelen of wil je dat hij/zij zich zelf kan redden op internet?
Het heeft er natuurlijk ook mee te maken of je zelf veel kennis van computers en Smartphones hebt. Misschien is je zoon of dochter van 11 of 12 jaar wel veel slimmer dan jij op dat gebied. Ook dan moet je goed opletten, want ook daar schuilen enorme grote gevaren in. De creditcard raad ik je zeker af. Ik adviseer je kies voor de creditcard zonder zorgen: de Debitcard!

Debitcard versus creditcard

Zoals eerder gezegd is de debitcard een veel veiliger betaalmiddel dan de creditcard. Een belangrijke reden is dat je vooraf geld op de debitcard dient te storten alvorens er een uitgave mee te doen. Dit kan erg handig zijn voor als je je minderjarige kind wil laten gamen op internet, met Smartphone, tablet of PC. Het bedrag wat jouw kind kan besteden is gelimiteerd. Je kan bijvoorbeeld afspreken je mag niet meer uitgeven dan een deel van je zakgeld. Dat deel van het zakgeld kan heel makkelijk op de debitcard gestort worden. En nu hoeft alleen nog maar het debitcardnummer aan het gameaccount gekoppeld te worden. En hier geld zeker: op is op.

Wat kan er nog meer met de debitcard?

Met de debitcard kan je net zoals met een creditcard overal ter wereld je aankopen doen. Hier geldt: Waar je een creditcard kan gebruiken, kan je ook met een debitcard terecht. Dus registratie van on demand video- en audiodiensten, en gameaccounts werken perfect. Ook kan je bij elke webwinkel met je debitcard afrekenen.
Uiteraard kan je ook overal ter wereld bij fysieke bedrijven terecht. Denk aan restaurants, warenhuizen en benzinestations.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden.
Voor meer informatie klik je hier>>>

Reactie plaatsen