Viabuy
Viabuy
0

Makkelijk geld naar familie of vrienden sturen

0

Makkelijk geld naar je familie of vrienden sturen doe je door gebruik te maken van de Viabuy debitcard. Bij ontvangst van deze kaart krijg je een IBAN code. Hiermee stuur je razendsnel geld naar je familie of vrienden over de hele aardbol.

Wat is de IBAN code?

De IBAN code is een persoonlijke bankcode welke elke bank in Europa aan haar klanten moet leveren. Elke IBAN bestaat uit maximaaal 34 alfanumerieke karakters. De lengte van de IBAN code is afhankelijk van het land waar de bank is gevestigt.

Hoe stort je geld op je Viabuy debitcard?

Er zijn verschillende manieren waarop je geld kan storten op je Viabuy debitcard. Je kan dat bij een Western Union agentschap doen, maar ook bij WU online. Ook kunnen anderen geld op jouw Viabuy debitcard storten. De tenaamstelling op je Viabuy debitcard en jouw persoonlijke IBAN nummer is voldoende. Het geld staat binnen enkele seconden op je Viabuy kaartrekening.
Uiteraard kan je zelf ook geld op de Viabuy debitcard storten, bijvoorbeeld via internetbankieren.

Hoe stuur je geld naar je familie of vrienden?

Een goede oplossing is dat diegene aan wie je geld wil sturen ook een Viabuy debitcard heeft. Dit is vooral handig als de betrokkene buiten Europa woont. Je kan namelijk van “kaart naar kaart” direct geld op die andere debitcard zetten. Het geld staat dan direct op de kaart van de ander.
Binnen Europa kan je direct geld sturen naar een familielid of een vriend, door het vanuit je persoonlijk zeer goed beveiligde Viabuy omgeving te versturen.

Is er een limiet?

Bij het gebruiken van de Viabuy debitcard is er zowel voor jou als voor diegene aan wie je het geld stuurt geen limiet. Je kan dus onbeperkt geld verzenden met de Viabuy debitcard.

Meer informatie>>>

Reacties
Categorieën