Laat je wereldwijd uitbetalen op je debitcard
Debitcard
Debitcard
0

Laat je wereldwijd uitbetalen op je debitcard

0

Net zoals dat je wereldwijd met je debitcard af kan rekenen, is het ook mogelijk om waar ook ter wereld geld op jouw debitcard te laten storten. Of de transactie binnen of buiten Europa plaatsvindt maakt niet uit. Er is een veelheid aan mogelijkheden voor particulieren, maar ook voor zakelijke gebruikers, welke ik in dit artikel zal bespreken.

Zoals je aan de afbeelding hierboven opmerkt, kan je zelfs een debitcard met je eigen merk (brand) op de kaart laten drukken. Zo kan het design van de debitcards naar jouw wensen worden ingericht. Je zal snappen dat dit zakelijke debitcards betreft, waar een heel technisch proces achter zit. Alle debitcards worden vanuit een centraal systeem uitgegeven en beheerd. Je kan voor je onderneming net zoveel Crosscard debitcards aanmaken als je zelf wil.

Bovendien wordt al het geld wat op de debitcard is gestort gesynchroniseerd met een IBAN bankrekening ,waarbij het niet uitmaakt of het een zakelijke of een persoonlijke transactie betreft.

Persoonlijke debitcardtransacties

Persoonlijke debitcards die dezelfde mogelijkheden hebben als de hierboven genoemde Crosscards, zijn de Viabuy debitcards. Ook met deze debitcard kan je als particulier je wereldwijd uit laten betalen middels een IBAN code.
Vinden er transacties buiten Europa plaats naar jouw debitcard, dan is er een tussenrekening, die ervoor zorgt dat het geld binnen 3 dagen op jouw kaart wordt bijgeschreven.
Transacties binnen Europa worden vrijwel direct verwerkt en uiteraard kan je ook het geld wat op je debitcard is gestort, zoals je salaris, direct weer uitgeven met je Viabuy of met je N26 debitcard.

De creditcard zonder zorgen

Zoals trouwe bezoekers van mijn website weten, is de debitcard een creditcard zonder zorgen. Dit komt omdat je alleen maar uit kan geven wat je werkelijk hebt. Je leent dus geen geld, wat bij de traditionele creditcard wel het geval is.
Je ziet het nu alweer in Amerika gebeuren, het land waar veel schulden gemaakt worden, dat heel veel Amerikanen op de pof kopen.
Met hun creditcards gaan ze steeds meer geld lenen. En als er dan even iets tegen zit, dan heb je een gigantisch groot financieel probleem.

Waarom zou je niet voor een debitcard kiezen?

Je kan niet genoeg gewaarschuwd worden voor de gevaren van een creditcard. Je leent geld en moet dat op een later tijdstip terugbetalen. Omdat je nooit kan weten hoe je er op een later tijdstip voorstaat, is het aanschaffen van een creditcard een bijzonder slecht idee. Het gaat zo makkelijk, geld uitgeven.
Je kan kopen wat je wil op het moment van een aanschaf. Maar als later de afrekening van de creditcardmaatschappij komt, en je kan niet betalen. Wat dan?
Dan zit je in de schulden. Die schulden inlopen is lastig. Je moet niet alleen je creditcardschuld direct voldoen, maar ook moet je aan al je andere financiƫle verplichtingen voldoen.
Aangezien je niet in de schulden wil komen is het des te meer reden om de debitcard aan te schaffen.

Reacties
Categorieƫn