Debitcard beschikt over Crosscard betaalmogelijkheden

Debitcard beschikt over Crosscard betaalmogelijkheden

Met de Crosscard debitcard kan je razendsnel vele debitcards tegelijkertijd opwaarderen en bestellen via het centrale digitale laadsysteem, wat je ter beschikking wordt gesteld via Mijndebitcard.nl
Door gebruik te maken van een web-georiënteerde omgeving (beveiligde inlog op internet), beschik je over de mogelijkheid om zelf debitcards uit te geven met je eigen merknaam op de kaart. Dit kan zeer nuttig zijn voor een klanten-loyaliteitsprogramma of bijv. voor je vertegenwoordigers die overal ter wereld jouw debitcard met je eigen merk kunnen tonen. Zo is er voor voor jouw specifieke bedrijfswensen een crosscardmodule beschikbaar.

Wereldwijd betaalgemak met de Crosscard debitcard

Net zoals met de Viabuy debitcard heb je met de Crosscard debitcard de mogelijkheid om met elke debitcard overal af te rekenen. Je hebt de keus uit Crosscard Mastercards en Crosscard Visacards. Het spreekt voor zich dat de oplaadmogelijkheden onbeperkt zijn en dat je als ondernemer of als verantwoordelijke functionaris beschikt over slimme online tools waarmee je de bedrijfsbudgetten goed kan bewaken.

Het centrale laadpunt

Via het centrale laadpunt kan je alle debitcards voor je onderneming koppelen. Vanuit het centrale laadpunt kan je alle debitcards opladen en uiteraard kan je ook geld van de verschillende debitcards weer naar het laadpunt restituëren (terugzetten).

Limieten instellen

Op elke debitcard kan je limieten (maximum bedragen) instellen. Zo kan je met elke werknemer afspreken wat hij/zij uit mag geven. Boven dit bedrag kunnen er geen betalingen worden gedaan, totdat jij of een door jou aangewezen verantwoordelijke dat limiet aanpast of opheft. Zo kan je personeelsleden toegang geven tot dit onderdeel van het centrale laadpunt. Op deze wijze kunnen de budgetten zeer nauwkeurig en efficiënt bewaakt worden.

Transparant online overzicht

Via het centrale laadpunt, ook wel bekend als het centrale laadaccount kunnen de daarvoor geautoriseerde personen de historische financiële transacties inzien, gebruik maken van de “card management tool” , de berichten service en gebruik maken van de laad- en betaalfuncties.

De voordelen

De voordelen van de zakelijke debitcards zijn: dat je niet op krediet de financiën binnen je onderneming regelt, maar alleen geld op de debitcards stort wat je hebt gereserveerd voor bepaalde doelen. Zo voorkom je rente en kosten!
Je hebt geen enkele financiële beperking, hetgeen bij creditcards wel het geval is. Bovendien kan middels het CLA (central loading account) de geldstroom zeer nauwkeurig bewaakt worden.

Een ander voordeel is dat je geen last hebt van overschreden limieten zoals bij creditcards. Bij de Virtuele Crosscard debitcard kan je altijd makkelijk deelnemen aan advertentiecampagnes op internet (Google, Facebook, Twitter en Linkedin). De Crosscard is eenvoudig toe te voegen aan elk platform.

Het Fleetmoney debitcard systeem

Het Fleetmoney debitcard systeem beschikt over een Centraal laadaccount waaraan een onbeperkt aantal debitcards gekoppeld kunnen worden. Het maakt dus niet uit hoeveel werkzame personen je onderneming telt.
De Fleetmoney debitcards zijn bedoeld voor vracht- en transportondernemingen. Je kan onderweg makkelijk tegen lage transactiekosten onder andere tanken, reparaties uit laten voeren, tol- en hulpdiensten en verkeersboetes betalen en makkelijk een overnachting regelen.

Het Crosscard debitcard systeem

Net zoals bij Fleetmoney kan je ook bij het Crosscard systeem zoveel debitcards koppelen als je wil aan het centrale laadaccount. Waar vandaan jij als ondernemer alle geldhandelingen goed kan overzien.
Hieronder bespreek ik de diverse mogelijkheden van de zakelijke Crosscard debitcard.

De Crosscard Expense module

Onder de expense module vallen uitgaves die kunnen worden gedaan door werknemers. Je kan daarbij denken aan: als je werknemers op dienstreis hun uitgaves moeten doen.

Ook uitgaves van reisburo’s vallen onder de Crosscard Expense module. Stel je voor dat jouw reisagenten ter plekke moeten gaan kijken of een buitenlandse reisbestemming interessant voor de klanten van jouw reisbureau is. Je reisagent kan dan bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten afrekenen met de Crosscard debitcard.

Voor de entertainment industrie kunnen de kosten ook makkelijk afgerekend  worden. Denk maar aan een Goochelaar die reis- en verblijfkosten heeft.
Ook in de Game industrie willen ontwerpers en programmeurs snel betaald krijgen. Ook testers voor nieuwe games kunnen direct het geld op hun debitcard gestort krijgen.

De Crosscard expense module betreft dus het online declareren van de kosten die medewerkers maken als ze onderweg zijn. Je kan bijvoorbeeld denken aan medewerkers van een grote vakantiewebsite die ter plekke de locatie moeten beoordelen.
In alle denkbare gevallen kan er met de IBAN code binnen een paar minuten geld op de Crosscard van een van de medewerkers gestort worden, mocht er opeens meer geld nodig zijn dan gepland.

De Crosscard Purchase module

Purchasekosten zijn inkoopkosten. Dit kunnen online- maar ook offline aankopen zijn. Elke inkoper kan makkelijk aankopen doen met de Crosscard.

Mediakosten zijn ontvangsten voor het ontwerpen van bijvoorbeeld Banners die je kan gebruiken in internet advertenties. De ontvangsten kunnen makkelijk op een van de crosscards gestort worden.

Ook bij online marketing campagnes kunnen Crosscard debitcards ingezet worden.

Als jouw onderneming reizen verkoopt via het internet dan kan je de crosscard debitcard daarbij inzetten. Jouw klanten kunnen uitsluitend via een door jou verstrekte debitcard betalen en zo in aanmerking komen voor speciale reisaanbiedingen. Zo bouw je makkelijk een grote klantenkring op.

De Crosscard Payout module

Als je veel betalingen moet doen dan is dit de juiste module voor jou. Je kan bijvoorbeeld een affiliate netwerk hebben en regelmatig commissies uit moeten betalen. Maar ook kan je veel intercompany betalingen moeten doen, ook dan is deze module zeer geschikt voor jou.

De Crosscard Reward module

Deze module is handig voor als je jouw klanten aanbiedingen wil doen waarbij er geld op hun debitcard retour geschreven kan worden. De ideale gelegenheid om je klantenkring enorm uit te breiden.
Crosscard debitcards worden regelmatig uitgedeeld op een beurs als een soort bonuskaart. Consumenten die overstappen van energieleverancier krijgen dan direct een debitcard met een cashback erop van ongeveer €100 en kunnen dit bedrag op de beurs, maar ook elders besteden.

Het kan ook zijn dat je (regelmatig) vergoedingen of restituties moet geven, dit kan je gemakkelijk doen via de Crosscard.
Ook zijn Loyaliteitsprogramma’s erg populair. Deze programma’s belonen een loyaal koopgedrag en zorgen voor een hogere winst en een groter marktaandeel voor je onderneming. Zet hier de Crosscard debitcards voor in.

De Crosscard Assistance module

Deze module is handig voor als je bedrijf betalingen doet inzake crisishulp. Je kan je voorstellen dat er in noodsituaties snel geld beschikbaar moet zijn.
Deze module is ook geschikt voor als je voorziet in geplande of internationale gezondheidszorg. Je kan je klanten een debitcard aanbieden zodat ze tot jouw vaste klantenkring gaan behoren

De hierboven beschreven modules komen het meeste voor. Het kan zijn dat jij specifieke wensen voor je onderneming hebt inzake debitcards. Ook dan kan je hieronder contact opnemen.
Klik hier voor meer informtie en/of aanvragen >>>

Leijdekker
Door

Leijdekker

op 30 Jun 2018

Staat er op crosscard zowel de bedrijf an de werknemers naam?

Jos
Door

Jos

op 30 Jun 2018

Op alle Crosscard debitcards is het mogelijk om zowel de bedrijfsnaam als de naam van uw medewerkers te vermelden.

Reactie plaatsen