Financieel Overzicht
Financieel Overzicht
0

Je persoonlijke financiën bewaak je met de debitcard

0

We kunnen ons druk maken over als we door maatregelen van de regering in onze portemonnee worden getroffen. Soms zijn er wijzigingen die in ons voordeel werken en eigenlijk vinden we dat normaal. Zoals dat het minimumloon per 1 Juli gaat stijgen.

Bewaak je financiën met de debitcard

Er kunnen situaties in je persoonlijke leven plaatsvinden die direct invloed op je financiën hebben. Zoals bijvoorbeeld een inkomensterugval door baanverlies of door een echtscheiding. Het is voornaam om goed overzicht te hebben in al je financiën. Als je dan iets vervelends overkomt, dan weet je precies wat je financieel gezien kan hebben.
Als je de debitcard gebruikt, dan heb je geleerd om bewust met je geld om te gaan. Zo weet je precies dankzij het persoonlijk beveiligde account van je Viabuy debitcard wat je waaraan hebt uitgegeven.

Een helder en transparant overzicht

Zoals gezegd heb je met de Viabuy debitcard overal ter wereld een helder en transparant overzicht over al je financiën. Met je Smartphone of tablet kan je overal je actuele financiële gegevens oproepen.

Onbegrensde en onbeperkte mogelijkheden

Met je Viabuy debitcard kan je overal ter wereld geld van je debitcard opnemen, maar ook geld op je debitcard storten. Anderen kunnen ook geld op jouw Viabuy debitcard storten. Dit komt omdat ze gebruik kunnen maken van het IBAN bankrekeningnummer wat jij gratis bij je Viabuy debitcard hebt ontvangen. Ook kan iedereen contant geld op je debitcard storten (inclusief jijzelf). Het mooie is dat het geld binnen enkele minuten op je Viabuy bankrekening is bijgeboekt en aangezien deze bankrekening aan je debitcard is gekoppeld, kan jij indien gewenst er direct weer een uitgave mee doen.

Kom ik altijd in aanmerking voor een debitcard?

Ja, jij komt altijd in aanmerking voor een debitcard. Dit komt omdat je met een debitcard geen geld leent en niet rood kan komen te staan. Hetgeen bij een creditcard wel het geval is. Een debitcard is dus 100% veilig en zal je nooit in de schulden doen belanden.
Bovendien kan je de Viabuy debitcard morgen al in huis hebben
Klik daarom hier om een debitcard te bestellen>>>

Reacties
Categorieën