Is het slim om zonder voorbehoud van financiering een woning te kopen?
Debitcard
Debitcard
0

Is het slim om zonder voorbehoud van financiering een woning te kopen?

0

Of het slim is om zonder voorbehoud van financiering een woning aan te schaffen is nog maar de vraag. Op de woningmarkt is het zeker vandaag de dag goed oppassen. Als je zeker in de grote steden in aanmerking wil komen voor een mooie woning, dan wordt er door de makelaar aan je gevraagd, of je zonder voorbehoud van dat je de financiering rond krijgt het koopcontract wil tekenen.

Een financieel risico

Het is van alle tijden dat men zonder er goed bij na te denken een financieel risico neemt. Dat kan op de woningmarkt plaatsvinden, maar ook in elk ander aspect van je persoonlijke situatie. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan het kopen van een auto.
Is het verstandig om een wat duurdere auto te kopen? Terwijl je jezelf ook wel met een wat goedkopere auto kan redden.
Heb je die auto echt wel nodig of kan je ook naar je werk reizen met het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is, als je er goed over nadenkt, stukken goedkoper dan dat je met je eigen auto reist. Je betaalt voor het openbaar vervoer geen wegenbelasting, verzekering en ook geen reparatiekosten.Zo zijn er nog veel meer situaties in je leven, waarin je zelf de keus hebt, of je er veel of weinig geld aan spendeert. Denk maar aan je internetabonnement en je mobiele telefoonabonnement. Ook daar zitten behoorlijke prijsverschillen in, afhankelijk voor hoeveel luxe je kiest. Besef dat je je geld maar een keer uit kan geven. Ik adviseer je om het zo goed mogelijk te doen.

Ga jij bewust met je geld om?

Als je bovenstaande hebt doorgenomen dan kan je je vast wel voorstellen dat bewust met je geld omgaan je veel voordeel op kan leveren. Een goed hulpmiddel wat je daarbij kan gebruiken is de debitcard.
Dit is een vooraf oplaadbare creditcard waarbij je geen geld leent. En het mooie daarvan is dat je er altijd voor in aanmerking komt. Bij een debitcard stort je eerst geld op de kaart voordat je er een uitgave mee kan doen. Zo ga je zeer bewust met je geld om en heb je later geen spijt van hetgeen je uit hebt gegeven.
Als je meer wil weten over de debitcard dan klik je hier>>>

Reacties
Categorie├źn