iDEAL nog steeds een belangrijke betaaloptie voor je vakantie

iDEAL nog steeds een belangrijke betaaloptie voor je vakantie

Vandaag las ik in het nieuws dat het Surinaamse ministerie de digitale toeristenkaart en het Visum introduceerde. Veel Nederlanders baalden ervan dat ze de documenten niet met iDEAL af konden rekenen, daar de documenten dit betaalmiddel niet ondersteunden. Het is wel nodig om als niet ingezetene van Suriname dat land binnen te gaan, bijvoorbeeld voor een vakantie.

Welke betaalmethode wil je?

Welke betaalmethode jouw voorkeur heeft is natuurlijk heel persoonlijk. Bestel je veel bij internationale webshops dan heb je niks aan iDEAL, maar is afrekenen via het Mastercardnetwerk interessant.
Elke debitcard die je hier kan kopen beschikt over diverse opwaardeermethodes. Zo heeft de Viabuy debitcard iDEAL als opwaardeermethode, wat dus erg praktisch is als je op vakantie naar Suriname wil.

Auto huren zonder creditcard

Veel mensen willen geen creditcard of kunnen er geen krijgen. In dat geval is de debitcard het perfecte alternatief om wereldwijd, dus ook in Suriname een auto te huren. Je stapt uit het vliegtuig en een kwartier later staat je huurauto al voor je klaar.

Reis je veel?

Als je veel reist dan is het het overwegen waard om een N26 Black debitcard aan te schaffen. Met deze betrouwbare debitcard krijg je een vergoeding uitgekeerd bij vliegvertragingen. Ook zit er een zeer uitgebreide reis- en annuleringsverzekering bij deze debitcard ingesloten.

Een creditcard heeft nadelen

Een creditcard heeft nadelen, zoals dat je geld leent. Je moet jouw bestede geld aan het eind van de maand terugbetalen en kan je dat niet dan kan je rekenen op een hoge boeterente voor het te laat terugbetalen van je creditcardschuld.

Een debitcard is het perfecte alternatief

Omdat je door een debitcard te gebruiken geen geld leent, is de debitcard het perfecte alternatief op een creditcard. Je gaat bewuster met je geld om. Dit komt omdat je eerst je eigen geld op de debitcard moet storten, voordat je er een betaling mee kan doen.
Zo kan je dus ook niet rood komen te staan en zal je ook niet in de financiƫle problemen terecht komen.

Reactie plaatsen