Hoe ga je enorm goed met je geld om?
Financieel Overzicht
Financieel Overzicht
0

Hoe ga je enorm goed met je geld om?

0

In deze tijd waarin veel mensen de maandelijkse zorgpremie al een rib uit hun lijf vinden. En zo ook het eigen risico en de hoge huren, kan het belangrijk zijn om geïnformeerd te worden hoe je enorm goed met je geld om kan gaan. Ook als je inkomen beperkt is en je vindt dat je hoge uitgaves hebt, zijn er gelukkig ook voor jou mogelijkheden om dankzij financiële tegenvallers toch nog enorm goed met je geld om te kunnen gaan.

Je hebt een hulpmiddel nodig

Net zoals dat je als je niet meer zo goed kan lopen een rollator nodig hebt, heb je ook voor wat betreft je financiën een goed hulpmiddel nodig. We zien het in alle inkomensklasses en in alle lagen van de bevolking dat mensen in de schulden terecht zijn gekomen.
Boosdoeners zijn bijvoorbeeld het onbewust pinnen, maar ook het afsluiten van leningen, terwijl je impulsief hebt gedacht, ach later kan ik het wel terugbetalen. Er zijn heel veel situaties bekend van mensen bij wie later ook nog andere onvoorziene uitgaves om de hoek kwamen kijken. Zoals dat je auto enorm hoge reparatie kosten kreeg, of dat je tv en je wasmachine het opeens niet meer deden. En wat denk je van een echtscheiding? Dat zie je toch meestal niet aankomen!

De debitcard helpt je uit de brand!

De debitcard is een hulpmiddel inzake je financiën. Met een debitcard overzie je je geldzaken voor 100%. Dit komt omdat je van tevoren geld op de debitcard moet storten voordat je er een uitgave mee kan doen.
Je leent dus geen geld zoals dat bij de traditionele creditcard wel het geval is.
Reden genoeg om direct de debitcard te bestellen>>>

Reacties
Categorieën