Handelen op Ebay doe je met de Viabuy debitcard
Debitcard
Debitcard
0

Handelen op Ebay doe je met de Viabuy debitcard

0

Handelen op Ebay is niet mogelijk via Ideal. Gelukkig kan je op Ebay al je financiële zaken regelen met een debitcard. Dit is een vooraf oplaadbare creditcard waar je altijd voor in aanmerking komt.
De Viabuy debitcard kan je morgen al in huis hebben.

Zaken doen op eBay

Ebay is een wereldwijde marktplaats waar kopers en verkopers samenkomen om zaken te doen. Zo kan je ook je producten inzetten in een veiling.
Ook in het geval van een veiling kan degene die de veiling wint afrekenen met de debitcard.

Welke betaalmiddelen kan je gebruiken op eBay?

Op Ebay kan je niet met Ideal je zaken regelen, maar wel met een creditcard of een debitcard. Ik raad je het gebruik van een creditcard af omdat je bij een creditcard geld leent. Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer mensen door het gebruiken van een creditcard in de geldzorgen terecht komen.
Gelukkig is er nu ook een debitcard. Deze betaalkaart beschikt over alle mogelijkheden die een creditcard ook heeft. Met dien verstande dat je geen geld leent, maar eerst geld op de debitcard moet storten voordat je het uit kan geven. Hierdoor weet je precies hoeveel geld je kan verhandelen op eBay.

Vele betaalmethodes zijn beschikbaar

Zoals in een andere blog beschreven kent de Viabuy debitcard alle betaalmethodes. Op Ebay kan je kiezen uit een flink aantal betaalmethodes. Paypal is favoriet! Je kan je Viabuy debitcard koppelen aan je Paypal account. Zo betalen je kopers jou rechtstreeks via je Paypal rekening.

Veilig online betalen!

Op Ebay kunnen jouw kopers jou veilig betalen met de betaalmethode Mastercard. Hierdoor zullen ze sneller jouw producten willen hebben. Het is dus belangrijk dat jouw klant kan kiezen voor een digitale betaalkaart waarbij alle gewenste betaalmethodes voorhanden zijn. Zoals gezegd blinkt de Viabuy debitcard daarin uit.

Is de Viabuy debitcard een handig en veilig betaalmiddel?

Ook voor klanten is de Viabuy debitcard een veilig en handig digitaal betaalmiddel. Omdat je vooraf geld op de kaart moet storten, voordat je het uit kan gaan geven houd je goed overzicht in je geldzaken. De koper van jouw ebay product zal eerst even goed na moeten denken of hij het geld echt wel beschikbaar heeft. Jij schiet er toch niks mee op als jouw koper het door jou aangeboden product niet kan betalen?
Dus zowel voor koper als verkoper is het gebruiken van de Viabuy debitcard een goed idee.

Jij ontvang snel je geld

Jij als verkoper zal snel je geld ontvangen. Voorwaarde is wel dat je jouw Viabuy debitcard aan je Paypal account gekoppeld moet hebben.Doorgaans zal het geld binnen 3 werkdagen op je Paypal rekening bijgeschreven worden.

Viabuy Bankrekening koppelen aan je Ebay account

Een efficiëntere oplossing is om je Viabuy bankrekening te koppelen aan je Ebay account. Het is namelijk zo dat je bij een Viabuy debitcard een persoonlijke IBAN bankrekening ontvangt. Deze IBAN bankrekening kan je rechtstreeks koppelen aan je Ebay account. Dit betekent dat diegene die op Ebay een product bij je koopt de betaling rechtstreeks op jouw Viabuy bankrekening kan boeken. Het geld staat binnen enkele uren op jouw Viabuy debitcard.

Viabuy debitcard geeft jou veel comfort

Het moge duidelijk zijn dat de Viabuy debitcard jou veel comfort geeft.
Klik hier voor meer informatie>>>

Reacties
Categorieën