debitcard999
Besparen
Besparen
0

Geld verdienen aan verduurzaming dankzij de debitcard

0

Als je de debitcard al langere tijd hebt gebruikt, dan heb je ongetwijfeld gemerkt dat je meer geld hebt overgehouden, dat overgehouden geld kan je nu goed gebruiken om als investering in te zetten voor verduurzaming van je eigen woning. Vandaag las ik op Nu.nl dat huiseigenaren een warmtepomp of andere duurzame apparaten binnen een jaar terug kunnen verdienen. Dat kan interessant zijn  als je  voldoende eigen financiële middelen ter beschikking hebt om daarin te investeren. Heel wat mensen hebben vandaag de dag te weinig eigen geld om dat op te kunnen hoesten. En als je aan het milieu denkt, dan wil je misschien wel gaan lenen.

Is lenen verstandig?

Of het lenen van geld verstandig is hangt er vanaf of je dat geleende bedrag op termijn terug kan betalen. Nu is de rente vrij laag, wat wel een voordeel is. Maar je kan nooit weten hoe je er later financieel voor komt te staan en welke onvoorziene omstandigheden om de hoek komen kijken.
In andere blogs schrijf ik over hoe je onvoorziene omstandigheden, waardoor je hopeloos in de schulden terecht kan komen, kan voorkomen. Dat doe je namelijk met een debitcard.

Een debitcard?

Ja, met een debitcard voorkom je dat je in de schulden terecht komt en ook in het geval jou een onvoorziene omstandigheid treft, inkomensverlies waardoor dan ook, dan hou je met een debitcard ten alle tijden de controle over je inkomsten en je uitgaven. Dit komt omdat je met een debitcard eerst je eigen geld op de kaart moet storten en daarna kan je er vervolgens pas een betaling mee verrichten. Dat is dus een bescherming voor jezelf.

Wat is een debitcard?

Een debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard. Dit betekent dat je met een debitcard alles kan doen wat je met een creditcard kan. Alleen leen je geen geld met een debitcard, hetgeen bij een creditcard wel het geval is en zoals je hierboven hebt kunnen lezen is het niet verstandig om geld te lenen in verband met onzekere situaties die in de toekomst plaats kunnen vinden.
Schaf daarom nu de debitcard van je keus aan!

Reacties
Categorieën