Geld sparen op je Viasacard of op je Mastercard
in Sparen

Geld sparen op je Viasacard of op je Mastercard

Zowel op de Visacard als op de Mastercard kan je geld sparen. De ANWB Visa card geeft je een hoge rente van 0,,5 %. Dit is veel meer dan de reguliere banken jou als spaarder kunnen vergoeden. Ook op de Mastercard debitcards kan je geld reserveren. Op de Viabuy Mastercard debitcard kan je zelfs net zoveel geld zetten als je zelf wil. Bij deze debitcard zijn er geen beperkingen. Jij kan geld op je kaart storten, maar ook je partner of je werkgever kan dat doen. De manieren van opwaarderen zijn enorm. Er kan geld op de kaart worden gestort via een Sepa overschrijving, maar er kan ook contant geld op de kaart worden gezet bij een Western Union agentschap of bij een bankkantoor in België of Duitsland. Om alle opwaardeermogelijkheden te ontdekken word je naar de Viabuy blog verwezen.

Makkelijk geld overboeken naar de ANWB vooraf oplaadbare creditcard

Om geld over te boeken naar de ANWB prepaid creditcard doe je er verstandig aan om deze kaart te gebruiken naast de Viabuy debitcard. Omdat je bij Viabuy een debitcard hebt aangevraagd heb je te maken gekregen met een bank, net zoals de Rabobank kan je met je Viabuy bankrekening (welke aan jouw persoonlijke debitcard gekoppeld is al je bankzaken regelen. Zo kan je ook heel makkelijk geld van je Viabuy debitcard/bankrekening overboeken naar jouw ANWB prepaid creditcard. Het geld is binnen enkele minuten op je ANWB kaart bijgeschreven en elke Euro boven de €500 geeft je een prachtige rentevergoeding. Je moet wel opletten dat als je met je ANWB creditcard een uitgave doet, dat je gespaarde saldo dan als eerste wordt aangesproken door de ANWB. Daarom is het erg slim om ook de Viabuy debitcard in gebruik te nemen.

Steeds meer mensen storten contant geld op de debitcard

Het storten van contant geld op je debitcard is alleen mogelijk bij de Viabuy debitcard. Bij geen enkele andere debitcard en bij geen enkele creditcard is dit mogelijk. Nu wil je liever geen creditcard omdat je met een creditcard geld leent en nooit kan weten of je op tijd de rekening van de creditcardmaatschappij kan voldoen.
Bovendien heb je met een debitcard veel meer overzicht dan met een creditcard. Dit komt omdat je door een debitcard te gebruiken geen geld leent, maar eerst geld op de kaart stort voordat je een betaling met de debitcard kan verrichten.
Zodoende heb je door een debitcard te gebruiken niet het gevaar dat je rood kan komen te staan, zoals bij een creditcard.
Reden genoeg om de Viabuy debitcard direct te bestellen>>>

Reactie plaatsen