Geen identificatieplicht bij de Viabuy debitcard
Debitcard
Debitcard
0

Geen identificatieplicht bij de Viabuy debitcard

0

Vandaag is in het nieuws dat ICS, de Nederlandse uitgever van creditcards 3 Miljoen creditcardhouders verplicht gaat stellen om zich opnieuw te identificeren.
Dit is erg vervelend voor als je een creditcard hebt. Moet je er nog een keer veel tijd in stoppen. Beter is het om over te stappen naar de Viabuy debitcard. Hier heb je geen identificatieplicht en dat is nog maar een van de voordelen.

Meer voordelen van de debitcard

Met een debitcard kan je alleen geld uitgeven wat je werkelijk hebt. Dit in tegenstelling tot een creditcard waarbij je geld leent, waardoor je snel in de schulden terecht kan komen.
Met een debitcard kan dat je nooit overkomen.

Heb je met een debitcard dezelfde mogelijkheden als met een creditcard?

Met een debitcard kan je precies hetzelfde doen als met een creditcard. Je kan er onder andere aankopen mee doen op internet. Je kan er audio-en videocontracten zoals Netflix en Disney+ mee afsluiten.
Uiteraard kan je met de debitcard ook buiten internet om je aankopen doen in fysieke winkels en ook kan je afrekenen in hotel en restaurant.

Hoe lang is de levering van de Viabuy debitcard?

Omdat er geen identificatieplicht en geen financiƫle controle is bij het aanvragen van de Viabuy debitcard is de levertijd heel erg kort. Dit betekent dat je de debitcard binnen 2 dagen al in huis kan hebben
Reden genoeg om direct de Viabuy debitcard aan te vragen>>>

Reacties
Categorieƫn