Gebruik de debitcard en voorkom woekerrentes
Debitcard
Debitcard
0

Gebruik de debitcard en voorkom woekerrentes

0

Door een van de Openbank debitcards te gebruiken voorkom je dat je torenhoge rentes moet betalen. dit is namelijk het geval als je bij postorderbedrijven koopt en gebruik maakt van de mogelijkheid om achteraf te betalen. Postorderbedrijven rekenen namelijk enorm hoge rentes voor als je achteraf betaalt. Het moge duidelijk zijn dat achteraf betalen vergeleken kan worden met het lenen van geld. Eigenlijk is achteraf betalen geld lenen. Je betaalt later voor iets wat je nu bestelt. Het vervelende hiervan is dat je nooit kan weten of je later geld over hebt om op tijd aan je financiële verplichtingen te voldoen. Je kan wel in een situatie komen dat je inkomensverlies hebt bijvoorbeeld door baanverlies of een scheiding.

Onvoorziene omstandigheden

Ik heb er al vaker voor gewaarschuwd dat je onverwachts voor onvoorziene omstandigheden kan komen te staan. Met andere woorden het is beter als je geld achter de hand hebt. Dit is alleen mogelijk als je de volledige controle over je geldzaken hebt. Hierbij is belangrijk dat je met een betaalmiddel afrekent waarbij jij zelf de uitgaves goed kunt overzien. De debitcard is zo’n betaalmiddel.

100% controle dankzij de debitcard

Omdat je door een debitcard te gebruiken vooraf geld op de kaart stort, kan je nooit en te nimmer in de financiële problemen terecht komen. Dit in tegenstelling tot het achteraf betalen bij een postorderbedrijf. Zo voorkom je hoge woekerrentes en weet je zeker dat je wat dit betreft later nooit geld tekort gaat komen.

Welke debitcard?

Welke debitcard je kan gebruiken hangt af van je persoonlijke situatie. Alle debitcards hebben dezelfde betaalmogelijkheden als een creditcard. Je kan kiezen voor extra zekerheden in de vorm van bepaalde verzekeringen, zoals een reis- en annuleringsverzekering of een verzekering voor als je vliegtuig vertraag ondervindt tijdens de reis. Ook kan je voor een debitcard kiezen waarbij medische kosten in het buitenland vergoed worden. En zo zijn er nog veel meer gunstige mogelijkheden beschikbaar.
Voor meer informatie klik je hier>>>

Reacties
Categorieën