Elk moment een aktueel overzicht met de Viabuy debitcard
Geen categorie
Geen categorie
0

Elk moment een aktueel overzicht met de Viabuy debitcard

0

of je een goed georganiseerde ouder, een slimme leider van een vereniging of aan het hoofd staat van een grote onderneming, iedereen wil op elk moment een aktueel overzicht van zijn geldzaken hebben.De Viabuy debitcard met een daaraan gekoppelde Iban bankrekening helpt je om altijd en overal 100% inzicht in je geldzaken te hebben en om snel in te spelen op financieel ingewikkelde situaties.

Slimme particulieren verhuren op Airbnb

Airbnb is een gewilde manier om vakantiewoningen en woningen voor zakenmensen te huren en te verhuren. Ben je huurder dan kan je afrekenen met de debitcard en ben je verhuurder dan heb je elk moment een aktueel overzicht van je betalingen. Je kan dankzij de handige App direct zien als iemand heeft betaald en zo snel je saldo checken.

Aandacht voor je kinderen

Als ouder wil je graag voldoende aandacht hebben voor je kinderen. Vaak valt dat in het drukke leven dat we hebben niet altijd mee. Gelukkig helpt de Viabuy debitcard je daar een handje bij. Elk moment kan je door de combinatie van jouw hoofdaccount (Iban) en het subaccount van je minderjarige kind(eren) of van je kind(eren) die een beperking hebben en om die reden zelf hun geld niet kunnen beheersen, anytime zien wat er op de slimme bankrekening van Viabuy met het geld gebeurt.
Uiteraard zijn de debitcards gekoppeld aan de door Viabuy beschikbaar gestelde persoonlijke bankrekeningen, zodat elke uitgave die met een van de debitcards plaatsvindt direct op al je Iban bankrekeningen (Viabuy) zichtbaar is.
Mocht er iets mis gaan met een van de bankrekeningen dan kan je als ouder direct ingrijpen en heel snel een correctie maken. En vergeet niet dat je nooit rood kan komen te staan, dus er kan nooit geld worden uitgegeven dat niet aanwezig is. Dit komt omdat de debitcard een vooraf oplaadbare creditcard is met alleen de voordelen van een creditcard. De belangrijkste is dat je geen geld leent, waardoor je dus nooit rood kan komen te staan. Hoge boeterentes van rond de 15% voorkom je hier dus mee.

Je sportclub

Ik kan me goed voorstellen dat je lid bent van een vereniging, zoals een voetbal- of een volleybalvereniging en dat je op een gegeven moment wil gaan helpen om de financiën soepeler te laten verlopen. Er komen steeds meer leden bij en het wordt dus steeds meer werk. Gelukkig kan de Viabuy debitcard je daarbij helpen. Op een bijzonder efficiënte manier kan je de inkomsten en de uitgaven met behulp van de debitcards en de daaraan gekoppelde Iban bankrekeningen inzichtelijk maken en bovendien zie je direct als er een mutatie plaats heeft gevonden. Zo heb je ook dankzij de handige Viabuy app direct de recentste saldoinformatie in beeld.

Je eigen werk

Na lange tijd in loondienst vind je dat het nu wel eens tijd worden om voor jezelf te gaan beginnen of misschien is het door ontslag uit nood geboren. Je komt niet meer aan de slag en besluit Zzper te worden. Je gaat doen wat je echt leuk vindt.
Misschien bevind je werk zich wel grotendeels buiten de deur en heb je een mobiele betaaloplossing nodig. De Viabuy debitcard voorziet daarin.

Je ontwikkelt software voor een nieuw spel

Je bent net begonnen aan het schrijven van software voor een spannend computerspel en je wil het financiële deel niet vastleggen via een reguliere bankrekening, maar wil een online bankrekening zoals die van Viabuy gebruiken. En handig is ook dat je met de Viabuy debitcard je betalingen kan doen en niet te vergeten dat je inkomsten erop gestort worden. Je bent blij dat je zo real time inzicht hebt in de mutaties die erin plaatsvinden.

Je bent freelancer

Je bent freelancer en hebt het druk met alle opdrachten die je krijgt. Je wil goed werk leveren en je niet druk maken over de financiële gang van zaken. Gelukkig kan je met de Viabuy debitcard alles zeer efficiënt regelen.

Inkomsten uit je website

Ook als je Zzper bent en je wil inkomsten uit je website halen dan is de Viabuy debitcard ideaal. Je kan snel betalen en betaald krijgen via het Ibannummer wat gekoppeld is aan je Viabuy debitcard.

De Viabuy debitcard is er voor iedereen

In deze blog heb ik slechts enkele voorbeelden genoemd waarbij je de Viabuy debitcard goed in kan zetten. Ik wil nog even aangeven dat de Viabuy debitcard voor iedereen beschikbaar is. Vraag de kaart hier aan en je ontvangt hem morgen in je brievenbus.

Reacties
Categorieën