Sparen
Sparen
0

Efficiënt geld overboeken naar een spaarrekening met een hoge rente

0

Super interessant is het om vanaf de bij jouw Viabuy debitcard geleverde bankrekening geld over te boeken naar je Brand New day spaarrekening met een zeer aantrekkelijke rente.

Hoe werkt de Viabuy debitcard met bankrekening?

De Viabuy debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard met een aan de kaart gekoppelde IBAN bankrekening. Via deze persoonlijke bankrekening kan je heel snel geld op je debitcard boeken en er vervolgens een betaling mee doen. Je kan met de Viabuy debitcard overal afrekenen. Het maakt niet uit waar je je bevindt. Ook op intenet zijn de mogelijkheden onbeperkt.
Voor wat betreft het opwaarderen van tegoeden is er geen enkele beperking. Zo zijn er enorm veel opwaardeermethodes beschikbaar.
Al deze opwaardeermethodes kan jij gebruiken, maar ook ieder ander die geld op je debitcard gaat storten kan er gebruik van maken. Hierbij kan je denken aan je werkgever, maar ook aan je klanten ( als je bijvooorbeeld een webwinkel hebt) of aan een familielied die bijvoorbeeld in Australië woont.
In alle gevallen is het geld vrijwel direct op je debitcard bijgeschreven.

De debitcard is veel beter dan een creditcard

Omdat je door een debitcard te gebruiken geen geld leent (hetgeen bij een creditcard wel het geval is), maar vooraf geld op de kaart stort via ėėn van de populaire opwaardeermethodes overzie je jouw geldzaken voor 100% en zal je nooit het financiële overzicht verliezen en dus altijd geld genoeg hebben voor een royaal leven. Dit is de belangrijkste reden waarom jij liever een debitcard dan een creditcard wil.

Makkelijk geld op je Brand New Day spaarrekening zetten

De Viabuy debitcard is het ideale betaalmiddel waarmee je heel makkelijk geld op elke spaarrekening kan boeken. Het geld is binnen enkele minuten op je spaarrekening bijgeboekt. En als je geld terug wil laten komen van je spaarrekening dan is dat ook een fluitje van een cent.
Reden genoeg om direct de Viabuy debitcard aan te vragen>>>

Reacties
Categorieën