Een betaalrekening bij Knab is onwijs duur
in Bank

Een betaalrekening bij Knab is onwijs duur

Een betaalrekening met gratis creditcard bij de online bank van Knab is onwijs duur. Je betaalt €5 per maand, dat is dus €60 per jaar. Voor de Viabuy bankrekening inclusief vooraf oplaadbare creditcard betaal je slechts €29,90 per jaar. Dit is dus omgerekend per maand slechts €2,49
Dit is dus stukken goedkoper met interessantere mogelijkheden.
Een IBAN bankrekening met alle betaalmogelijkheden die je je voor kan stellen en een bijzondere creditcard voor heel weinig geld, daar ga je toch voor.

Een bijzondere creditcard

De Viabuy kaart is een bijzondere creditcard. Dit komt omdat het een vooraf oplaadbare creditcard is met onbeperkte laad- en bestedingsmogelijkheden. De Viabuy kaart welke ook bekend staat als een Viabuy Mastercard debitcard kan je via elke bankrekening in no time opwaarderen, maar ook kan er een contante opwaardering plaatsvinden bij elk Grenswisselkantoor en ook bij elke Western Union agentschap.
Omdat er aan de Viabuy debitcard een persoonlijke IBAN bankrekening is gekoppeld kan iedereen zowel via een kas- als via een bankstorting geld op de Viabuy debitcard storten. Dit zijn kenmerken hetgeen uitsluitend bij een Viabuy debitcard mogelijk is.

Wat moet je doen om voor een Viabuy debitcard in aanmerking te komen?

Je hoeft alleen de kaart aan te vragen. Je komt altijd in aanmerking ongeacht je leeftijd en nationaliteit. Wel is het zo als je jonger bent dan 18 jaar dan kan er via je ouder(s) of verzorger een speciale kaart voor jou aangevraagd worden.
Zoals gezegd is de Viabuy debitcard een bijzondere creditcard. Dit komt omdat je met een debitcard geen geld leent, maar eerst geld op de kaart moet storten voordat je er een uitgave mee kan doen.
Dit is het grote verschil met een traditionele creditcard. Bij een traditionele creditcard leen je geld, en hoef je vooraf niet te storten, alvorens een uitgave met de kaart te doen. Dit lijkt handig maar is het niet. Doordat je altijd geld uit kan geven, gaat het vaak veel te makkelijk. Zonder erg geef je in no time veel meer uit dan je wil.
Helaas kom je daar pas achter als aan het eind van de maand de afrekening van je creditcardmaatschappij of van je bank komt. En dan heb je spijt.
Het wordt echt een probleem om je schuld tijdig af te lossen. Je zal merken dat je ook achter gaat lopen met de betaling van je huur, je energierekening, enz.
Kies daarom voor de Viabuy debitcard met een gratis aan de kaart gekoppelde IBAN bankrekeneing.

Reactie plaatsen