Diverse vakantielanden gaan op geel
vakantie
vakantie
0

Diverse vakantielanden gaan op geel

0

Vanavond in het nieuws dat een aantal vakantielanden zoals Frankrijk, Duitsland en Italië op geel gaan. Dit betekent dat het veilig is om naar die landen af te reizen voor je vakantie. Maar nu opeens op reis gaan? Ga je niet teveel geld uitgeven?

100% controle over je geld

Je kan je afvragen hoe hou je je geld goed onder controle? Je wil overal af kunnen rekenen, maar ook het overzicht op je financiën behouden. Een veel gebruikt betaalmiddel is een creditcard. Maar steeds meer mensen willen geen creditcard meer, omdat ze met die kaart geld lenen en als ze later (aan het eind van de maand) de lening af moeten lossen is gebleken dat ze dat vaak niet kunnen. Dit komt omdat je zonder na te denken uit kan geven wat je wil. Je koopt namelijk op krediet. Maar later als je zoals gezegd de rekening moet betalen dan zie je pas wat je hebt uitgegeven. Je zal op zoek moeten gaan naar een betaalkaart waarbij je geen geld leent, maar wel dezelfde mogelijkheden hebt als bij de traditionele creditcard. De debitcard is zo’n betaalkaart.

Hoe werkt de debitcard?

De debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard. Je stort eerst je eigen geld op de kaart en daarna kan je er overal ter wereld mee afrekenen. Met een debitcard heb je dus een vooraf oplaadbare creditcard in handen waarbij je geen geld leent, maar wel kan genieten van de voordelen van een creditcard.

Welke debitcard wil je?

Misschien wil je de debitcard van Openbank die direct online beschikbaar is. Maar als je onderweg af wil rekenen dan kies je voor de fysieke debitcard van Openbank of je neemt een van de fysieke debitcards van N26 of die van Viabuy. Voor meer informatie klik je hier.

Reacties
Categorieën